Ozzy Osbourne завърши работата по новия си албум

10 апр 2022, 07:23 ч. 951 / 7 3
пред./следв.

   Легендарният вокалист на BLACK SABBATH Ozzy Osbourne съобщи, че е завършил работата по новия си студиен албум. Очаква се дискът да излезе по-късно през тази година чрез "Epic Records". Както ви съобщавахме, в творбата ще участват най-различни гости.

   Музикантът обещава и че в до няколко седмици ще бъдат разпространени подробности за албума. Публикацията му в социалните мрежи е придружена и от нова снимка на Ozzy, която може да видите по-долу. Автор на кадъра е именитият рок фотограф Ross Halfin.

 

 

още за:

Ozzy Osbourne


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Койчо 10.04.2022 17:13:18 отговори + 2 3
Оси Оси Оси ......... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 11.04.2022 09:10:58 + 3 3
Пчели Пчели Пчели............. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 10.04.2022 17:05:32 отговори + 10 3
Нов албум на бащицата - ДА!Но концерти на Ozzy едва ли...Следя една поредица с него и Sharon по един от историческите канали и виждам как той просто не е във физическа кондиция.Почти съм сигурен,че Ozzy е приключил с концертните участия,въпреки изявленията за бъдещи такива.А ако има все пак ще е жалка гледка.И причината въобще не са годините му,а просто тялото му плаща данъка за миналите му злоупотреби.Има достатъчно примери с други артисти и музиканти по-възрастни от Бащицата които продължават с концертите и живите представления.Но да записва нови албуми съм твърда ЗА.Една ЛЕГЕНДА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ КОГА ДА СПРЕ С НЯКОИ НЕЩА...За да си остане такава и да не се превърне в пародия на самият себе си...Също има и хора които стареят "по-бързо" от другите и явно Ozzy е от тях...Да е жив и възможно по-здрав в идните години... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".