Schmier нарича Путин "Новият Хитлер, който трябва да бъде спрян"

10 апр 2022, 07:43 ч. 1052 / 5 5
пред./следв.

   В интервю за Blabbermouth.net фронтменът и лидер на германските траш метъл легенди DESTRUCTION Marcel "Schmier" Schirmer говори за скорошна атака срещу профилите на групата в социалните мрежи, която според него е извършена от "руски ботове".

   Музикантът коментира и президентските избори в САЩ, за които бяха проведени разследвания за организирани от Русия провокации и опити за намеса в нагласите и избора на хората зад Океана. Schmier определя вече спряната в редица европейски страни държавна телевизия "Russia Today" като проводник на пропаганда, подобен на CNN.

   Неизбежна тема в разговора става и започналата на 24 февруари война на Русия срещу Украйна. По повод агресията на Москва Schmier сравнява руския президент Владимир Путин с Адолф Хитлер и заявява, че той "трябва да бъде спрян". Като причина, че това не се е случило досега, музикантът посочва зависимостта на Европа от руските енергийни ресурси. Германецът апелира и доставките на природен газ, нефт и въглища от Русия да бъдат незабавно спрени.

   Schmier казва също и че DESTRUCTION са посещавали Украйна и нещо повече - осветителният инженер на бандата е украинка на име Лена. Тя получава новини от родината си ежедневно и му е показвала снимки на ужаса, сред които се намират роднините ѝ. Schmier завършва с това, че просто не може да разбере как е възможно подобни неща да се случват в 21 век.

 

schmier



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


маке 10.04.2022 10:02:13 отговори + 36 25
Още на първия ден от войната имаше коментари:
Путин, нека направо да минем на епизода, където си пръскаш черепа в бункер под земята.
И с всеки ден и всеки час стават все по-верни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пешо 10.04.2022 09:55:47 отговори + 30 21
Не е в грешка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 10.04.2022 10:30:36 + 37 19
В известна грешка е- жалка пародия на Хитлер е. На Хитлер поне не му крадяха танковете с трактори. Преди войната направи аутобани, пък Путин докара пътищата им до липсващи. Германия до 1939 беше технологичен лидер, Русия ... технологична кочина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 10.04.2022 10:46:20 + 24 7
Германия и до 1945 е технологичен лидер. Сещам се за някои неща. Машината Енигма. Тигърите. Първите реактивни самолети. Първите ракети. Сигурно има и още много други неща, не съм изследовател. А накрая СССР и Съюзниците се надпреварват кой колко повече германски учени ще вземе да работят за него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 11.04.2022 09:09:43 + 8 1
И малко след това и до сега продължава да си е технологичен лидер. Какви са тези 'открития' дето ги правите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".