PAGLIACCI пускат дебютно EP на 8 юни

25 май 2017, 13:47 ч. 662 / 7 0
пред./следв.

   Първото официално издание на българския метъл-опера проект PAGLIACCI ще излезе на 8 юни. Мини-албумът се казва "Yours Sincerely, Sister Josephine" и съдържа пет песни.

   В изданието участват музиканти от цял свят, сред които: Mistheria (Bruce Dickinson, "Vivaldi Metal Project"), Benjamin Lechuga (DELTA), Julie Belanger Roy (MARCHENBILDER, GONE IN APRIL), Dez Marinkov (I.V.R., NEMO) и други.

   "Yours Sincerely, Sister Josephine" е концептуален мини-албум, "запознаващ слушателя със света, историята и някои от персонажите в творчеството на PAGLIACCI". Събитията, описани в EP-то, "вързват сюжетните линии на предстоящите първи и втори албум на проекта.

   В ролите на четиримата персонажи са се въплътили вокалистите: Катерина Симеонова (екс-ALLEGORIST), Димитър Найдев (GHOST WARFARE), Димитър Белчев (VIOLENTORY) и Елица Стоянова (AEGONIA).

   От 8 юни EP-то ще е достъпно за слушане в "Spotify" и закупуване от всички големи онлайн магазини като "iTunes" и "Google Play". "Yours Sincerely, Sister Josephine" ще бъде издаден в лимитиран тираж и на физически носител като луксознен диджипак, влючващ три бонустрака.

   Ето и списъка с песните:

01. Dear Brother Dominick
02. Black Flowers
03. So Sane
04. Wise Men & Lunatics
05. Calling Melchizedek

 

още за:

Pagliacci


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".