Snowy Shaw участва в новата песен на PAGLIACCI, вижте видеоклип към нея

26 сеп 2017, 12:33 ч. 686 / 5 4
пред./следв.

   Българският метъл опера проект PAGLIACCI издаде нов видеоклип. Парчето се казва "A Place To Hide" и в него участва Snowy Shaw, който освен, че е бивш член на THERION, е работил с групи като DIMMU BORGIR, SABATON, KING DIAMOND, MEMENTO MORI и др.

   Snowy участва в шест песни в предстоящия албум на PAGLIACCI "The Village Of Madmen" и играе ролята на "един особен, злонамерен разказвач – разказвача на историята на живота на всеки от нас". Или както самият той казва в една от песните: "„Аз съм гласът в главата ти, аз съм всички гласове в главата на всеки човек."

   Видеоклипът е заснет на две локации – в Пирин и в Гьотеборг, Швеция и включва 3D и 2D анимация. Режисьор е Анна Дамаскова.

 

 

shaw

още за:

PagliacciSnowy Shaw


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Раптор 26.09.2017 13:48:40 отговори + 4 2
Това е много яко, ама Snowy не е точно бивш член на Therion- официално не е бил член на групата а гост вокал https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Therion_members Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

spaskadragon 28.09.2017 16:10:11 + 1 0
Сложна работа, Раптор. Аз лично по-скоро го чувствам като бивш Therion. В Sitra Ahra е записан като close collaborator, но има негова снимка в обложката. Gothic Kabbalah не ми е под ръка за да проверя там какъв му е статусът. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

};-( 26.09.2017 13:05:32 отговори + 4 2
Добре, поздравления за сънародниците, но по каква причина сте сложили снимка на Томъс Викстръм в новината? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MrUncleslayer 26.09.2017 12:54:00 отговори + 4 3
Прекрасно!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".