PAIN OF SALVATION разкриха заглавията на песните и обложката на "Road Salt Two"

21 юли 2011, 19:19 ч. 95 / 2 2
пред./следв.
Шведските прогресивметъли PAIN OF SALVATION, които ще гостуват за първи път в България на 8 октомври, събота (поръчай билет онлайн), показаха обложката и траклиста на предстоящия да излезе на 26 септември албум "Road Salt Two" - наследник и директно продължение на "Road Salt One" от 2010 г. По-долу можете да видите артуърка и списъка с песните, а концертът в София, организиран от "АБВ Про", ще бъде част от турнето в подкрепа на новата творба на Daniel Gildenlow и компания, и послучай 10-ия рожден ден на най-четения български сайт за рок и метъл музика, "Metal Katehizis". В ролята на откриваща група ще се изявят финландците VON HERTZEN BROTHERS.
01. Road Salt Theme
02. Softly She Cries
03. Conditioned
04. Healing Now
05. To The Shoreline
06. Eleven
07. 1979
08. The Deeper Cut
09. Mortar Grind
10. Through The Distance
11. The Physics Of Gridlock
12. End Credits

още за:

Pain Of Salvation


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 22.07.2011 09:40:15 отговори + 0 0
идейна препратка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FAN 21.07.2011 19:59:32 отговори + 0 0
добра връзка с обложката на Road Salt One... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".