Унгарците INSANE - ново попълнение на рок сцената на "Spirit of Burgas"

22 юли 2011, 08:11 ч. 244 / 5 3
пред./следв.
Унгарските метъли INSANE ще свирят на Jack Daniel's рок арената в последната вечер на "Spirit of Burgas 2011" – 14 август, където ко-хедлайнъри ще бъдат британците AMPLIFIER и Anneke Van Giersbergen. MARK FOGGO'S SKASTERS ще оглавят първата вечер – 12 август, KULTUR SHOCK ще се представят в събота, 13 август, а INSANE на 14-и, заедно с AMPLIFIER и Anneke. Очаквайте скоро още подробности и за другите участници на сцената.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


jasta 23.07.2011 21:06:53 отговори + 0 0
Тези са яки,но другите дето засега са обявили на Джак Даниелс са смях.А "На тъмно" сцената още повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

KKK 22.07.2011 12:40:05 отговори + 0 0
за 6тия рожден ден може по 6 пъти всяка да гледаме ... знае ли човек Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.07.2011 10:16:56 отговори + 0 0
Г-н Върбанов си знае само Kultur shock и Marc Foggo!
Няма ли да идват пак и есента, после може за коледа и догодина за рождения ден на тангра пак да дойдат?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".