PAINOUT издават ново EP през ноември

11 окт 2018, 11:18 ч. 597 / 10 0
пред./следв.

   Прогресив/алтърнатив групата от Варна PAINOUT ще издадат новото си EP "Something More to Say" през ноември. Записът ще съдържа шест копозиции, сред които има неиздавани парчета, нов материал и малки стилови експерименти. Това ще бъде първото официално издание на групата в обновения ѝ състав. Във включените две версии на песента "Sometimes" гост-участие има клавиристът Дилян Богданов (екс-PERFECT SEQUENCE).

   Материалът е записан в "Студио 33", Варна, за мастерирането е отговорен Александър Василев (LIEVEIL), a миксирането е поделено между Александър Василев и PAINOUT.

   Групата планира да представи EP-то с няколко концерта като точните дати ще бъдат обявени скоро. Списъкът на песните, както и обложката на "Something More to Say", може да намерите по-долу:


01. Hibernation (Revised)
02. Sometimes
03. Stone Skipper's Diary
04. Corals
05. Alone
06. Sometimes (symphonic version)

 

Повече информация за групата може да бъде открита на следните адреси:
https://www.facebook.com/painout.band/
https://www.instagram.com/painout.band/
https://www.youtube.com/user/painoutband/

 

още за:

Painout


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".