PAINOUT представят обновения си състав с концерт във Варна на 19 ноември

14 ное 2016, 10:17 ч. 733 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Варненската прогресив/алтернатив група PAINOUT ще представи обновения си състав с концерт в клуб „Усмивка“ на 19.11 (събота). Участието ще бъде съвместно с рап кор/алтернатив метъл бандата Undetected.

Това ще бъде първият концерт на PAINOUT на живо след издаването на дебютния албум на групата през 2015 г. и предшестващото напускане на вокалиста Живко Иванов. Към момента основните вокални дейности са поети от досегашният китарист на бандата – Андон Донев, а групата има и нов член на баса – Иван Русев. PAINOUT ще представят няколко нови композиции както и песни от дебютния си албум. Входът за събитието е 3 лв., а началният час – 21:00.

По-долу можете да видите снимки от актуалната фотосесия на групата и да чуете целия албум в YouTube, а текущият състав на PAINOUT изглежда така:

Андон Донев – вокали / китара
Николай Божилов – китара / вокали
Иван Русев – бас / вокали
Краси Милчев – ударни

 

 

още за:

PainoutUndetected


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".