Пълни подробности за предстоящия албум на DEEP PURPLE

27 фев 2020, 16:15 ч. 1966 / 8 11
пред./следв.

   По-рано днес ви съобщихме, че "рок динозаврите" DEEP PURPLE ще издадат следващия си студиен албум, озаглавен "Whoosh!", на 12 юни чрез "earMUSIC".

   Вече са ясни и пълните подробности за творбата, продуцирана от Bob Ezrin, който работи с групата по дисковео от 2017-а "Infinite" и "Now What?!" от 2013-а.

   Групата анонсира и европейско турне за творбата, което на този етап няма да премине през България, но има дати в съседна Гърция (6 юни) и Турция (3 юни). След това обиколката ще премине през Централна и Западна Европа.

   По-долу ще намерите списъка с песни и обложката на "Whoosh!":

01. Throw My Bones
02. Drop The Weapon
03. We're All The Same In The Dark
04. Nothing At All
05. No Need To Shout
06. Step By Step
07. What The What
08. The Long Way Round
09. The Power Of The Moon
10. Remission Possible
11. Man Alive
12. And The Address
13. Dancing In My Sleep

 

още за:

Deep Purple


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван Апостолов 28.02.2020 10:54:07 отговори + 3 1
Нищо чудно да е албум на много високо ниво! И като композиции и идеи и като оригиналност! Все още имат какво да кажат!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 28.02.2020 08:26:57 отговори + 5 3
Имам усещането , че това ще е най-добрият албум на Пърпъл ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 28.02.2020 09:27:05 + 3 5
Имам усещането, че си начинаещо тролче, което се опитва да привлича внимание с елементарни похвати. Но това не ти е някой Свински сайт. Тук голяма част от аудиторияте е много над нивото ти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 27.02.2020 17:44:21 отговори + 5 2
Супер! Мдааа, както е видно от траклиста, явно слуха за албум от само 7 епични прог-парчета ще се окаже неверен (жалко!). Хм, а дали "And the Address" е същата тая "And the Address",която е включена в първия им албум и на която (както много обича да прави и Блекмор) ще направят кавър (ще бъде любопитно как би звучал кавър на собствената им песен 50 години след създаването си )?...

П.П. Готина обложка, някак Пинк Флойд-ска (покойния Сторм и студиото му "Хипнозис" много обичаше да се заиграва по подобен начин и да прави такива идейни неща)...

П.П.П. Относно турнето- не се съмнявам, че ще минат отново през България. След две разпродадени шоута само в рамките на около две години (много съм доволен, че и аз имах възможността да присъствам и на двете )мисля, че без никакъв проблем биха разпродали и трети концерт в "Арена"-та, когато и да решат да дойдат...

П.П. Айде, последно и спирам с послеписите - и все пак, заглавието на албума ("Whoosh") продължава да ми звучи кофти ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 27.02.2020 20:40:02 + 3 5
Питам само от спортен интерес... Защо пишеш толкова много в сайта, където ти си никой и четящите - съответно реагиращите, също са никои? Не го постваш това във фейса, а тук - в анонимния калабалък... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 28.02.2020 09:34:12 + 2 0
О, ами някак ми е по-удобно да пиша тук (уплътнявам си по тоя начин работния ден ). Забавно ми е и ми е интересно да коментирам и да чета коментарите на останалите потребители (които също като мен са и рок и метъл- фенове). А защо не го правя във фейса? Не знам, по принцип не съм голям фен на социалните мрежи. Имам фейсбук профил, ама го поддържам колкото да не е без хич . А и не съм добавил страницата на WeRock към "Харесани", може би по-нататък трябва да го направя и ще "ръся мъдрости" и там... Иначе, заставам зад всяка своя написана дума, па макар и анонимно ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 27.02.2020 17:26:36 отговори + 3 8
Не се ли сбогувахме вече концертно с бандата? Някои дори 2 пъти се сбогуваха с тях в Арена Армеец! Иначе се надявам в албума да има поне едно слушаемо парче, но надеждите ми едва ли ще се сбъднат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 27.02.2020 16:37:37 отговори + 4 12
Мечтая си Deep Purple да си вземат един млад певец, който може да пее и да изпълнява старите им неща качествено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мастъра 27.02.2020 17:51:09 + 3 0
То тогава май няма да бъдат Пърпъл, които обичаме ... Представяш ли си-след замяната на Лорд на клавишните, Блекмор на китарата, остава да сменят и Гилън... Мисля, че ще се получи нещо от типа на:" Една (ъъъъ, в случая две, де- Глоувър и Пейси) птички, Пърпъл не правят" ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 28.02.2020 20:33:09 + 2 0
Не могат. Имат договор още от 1980 г., че за да съществува Пърпъл, в него трябва да има поне трима души от М2 или М3 (в момента това са Гилън, Гловър и Пейс). Ако някой от тях напусне, край с Пърпъл, освен ако не решат да вземат Ковърдейл или Хюз (което никога няма да стане). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 28.02.2020 20:39:29 + 0 0
А, и Ричи, забравих за него. И него могат да вземат, но също няма да стане. Впрочем, при напускане на Гилън са възможни много интересни варианти. И естествено, "напускане" е евфемизъм в случая, не мисля, че някой някога ще напусне, но като се има предвид възрасттна на музикантите, за съжаление рано или късно някой ще си отиде... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".