Последна информация за концерта на PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD в София

27 фев 2020, 11:49 ч. 1476 / 8 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Остава по-малко от седмица до съвместното шоу на PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD в София!

Предстоящият съвместен концерт на щатските групи PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD е след броени дни! На 2 март в зала Универсиада България ще стане част от европейското турне на бандите, което включва над 20 концерта в 14 държави.

PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD винаги са имали много силна връзка със своите фенове и съвместната им европейска обиколка е изключително вълнуваща не само за почитателите им, но и за самите музиканти!

На 14 февруари тази година излезе новият албум на HOLLYWOOD UNDEAD New Empire, Vol. 1, който е шестият студиен запис в тяхната кариера. Парчетата от албума бързо събраха милиони слушания в стрийминг платформите, а песента Heart of a Champion влезе в колекцията на Youtube Rock Hotlist.

PAPA ROACH, от своя страна, стартираха нова кампания, озаглавена "People of Papa Roach", с която насочват вниманието към огромния си брой фенове по света. В първото видео от инициативата, фронтменът на бандата Jacoby Shaddix чете писмо от тяхна почитателка, която разказва за себе си и каква голяма роля имат PAPA ROACH в нейния житейски път. Групата призовава всеки, който иска да разкаже своята история, свързана с PAPA ROACH, да го направи без да се колебае!

Към шоуто на PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD в София ще вземат участие и ICE NINE KILLS. Поради включаването и на трета банда към събитието, вратите на зала Универсиада ще отворят в 18:00 часа, а първи на сцената в 19:00 часа ще излязат ICE NINE KILLS.

Ограничено количество билети са все още налични в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 27.02.2020 16:23:52 отговори + 5 2
Що за шарен карнавал?! Всички деца се радват на палячовци ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 27.02.2020 12:21:48 отговори + 8 4
Както са казали Кралете:

"Wimps and posers - leave the hall!"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 27.02.2020 12:59:39 + 6 12
Най-големите позьори-мечове и кожени гащи,войните на метъла,парадиращи колко да тру. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дънково елече 27.02.2020 14:57:51 + 4 2
И наядени от молците терлици Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хейтър 27.02.2020 15:38:51 + 4 2
Анти-елек е ***. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".