Пълни детайли за предстоящия албум на EUROPE

26 юли 2017, 21:05 ч. 813 / 7 2
пред./следв.

   Гостувалите вече четири пъти в България шведски хард рок легенди EUROPE определиха "Walk The Earth" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 20 октомври чрез собствения лейбъл на бандата "Hell & Back" в партньорство със "Silver Lining Music". Материалът е записан в "митологичното" английско студио "Abbey Road" и е продуциран отново от Dave Cobb. Обложката, която виждате по-долу, е създадена от известният художник от Лос Анджелис Mike Sportes. Ето и списъка с песни:

01. Walk The Earth
02. The Siege
03. Kingdom United
04. Pictures
05. Election Day
06. Wolves
07. GTO
08. Haze
09. Whenever You're Ready
10. Turn To Dust

 

още за:

Europe


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Менестрел 27.07.2017 00:11:16 отговори + 5 1
Айде, като гледаме обложката, и Europe станаха ЕлюмЕнати :-D А и ще пилят мозъците с левичарските си виждания, ако се съди от заглавието на петата песен... Къде на майтап, къде не... :-D
Това не хейт, фен съм на групата!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 28.07.2017 13:31:04 + 2 0
Ако си фен знаеш, че този символ го има в други две обложки на групата. Познай кои. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".