Първи подробности за автобиографията на Bruce Dickinson

26 юли 2017, 20:22 ч. 2028 / 9 28
пред./следв.

   Легендарният вокалист на британските хеви метъл икони IRON MAIDEN Bruce Dickinson, известен с многото си таланти и интереси, ще публикува първата си автобиография през октомври чрез "HarperNonFiction". Книгата ще носи заглавието "What Does This Button Do?" и ще представи живота и кариерата на певеца, който е и: лицензиран пилот от гражданската авиация, майстор фехтовач, филмов сценарист, лектор, писател, радио и тв-водещ, актьор, бизнесмен и със сигурност практикуващ и в други области.

   През последните няколко години, по време на турнетата на "Девиците", Bruce е изписал на ръка седем тетрадки формат А4 от по 200 страници. Официалната премиера на автобиографията е на 19 октомври, след което ще бъде направено "подобаващо" турне за представянето ѝ. Ето и корицата:

 

още за:

Bruce Dickinson


Коментари   (28)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


OLD METAL 28.07.2017 13:16:26 отговори + 4 3
аве тука гоуеми разбирачи- явно са класи над Дикинсън! Те такива разбирати бокс повече от кобрата, футбол - повече от Роналдо и тенис - повече от гришо... И така и коментират - Джудъс били по- големи - все едно става дума за Левски и ЦСКА... Комплексарска работа.. Аве момченца, вие на китара до мажор може ли да хванете, а?Специалисти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 27.07.2017 20:02:46 отговори + 3 3
Дано "турнето" мине и през България. Като това на Ричард Брансън. Винаги съм искал да се ръкувам с Брус

А иначе по-долу в коментарите някои хора, които уж бяха експерти по "инглиш" искаха превод. Защо ли. Без да се заяждам с никого ще кажа, че Брус говори по наистина интересен начин и има един особен речник, като един превод би съсипал оригиналния текст. Който е гледал негови интервюта сигурно знае това

А много ясно, че ще има превод на български за тези, които искат - все пак това е Брус Дикинсън!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 27.07.2017 11:02:11 отговори + 8 15
Няма Ди Ано,няма Мейдън. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Псевдоним 27.07.2017 12:08:06 + 3 7
Ти беше казал (май) и че Мейдън могат да дишат праха на Джудас. Отново адмирации! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 27.07.2017 12:32:57 + 7 4
Име без псевдоним отново със скапаното си мнение което е толкова жалко че ме разсмива Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 27.07.2017 12:50:38 + 4 6
Без точки,без запетайки,без нищо.Баси мамата.Брус не те ли е учил на пунктуация? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Псевдоним 27.07.2017 12:52:39 + 8 0
@Име: след пунктуационните знаци, обаче, се оставя спация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 27.07.2017 14:55:41 + 4 5
Ти какво искаш да се изкараш умен а ?
Плюс това като изказваш мнение в коментарите ти , говоря за дискусията между нас за новината за концерта на Мейдън и Джудас изобщо не отговаряш на зададеният ти въпрос , а само говориш глупости. Като си толкова голям фен на Джудас аргументирай се , а не да казваш че на Мейдън песните са еднотипни , на което от зададения въпрос от мен пак нямаше отговор !

Така че, не се мисли за голямата работа след като си поставил точка и запетая.
Такива като теб където следят правописа са ми най-любими

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 27.07.2017 15:26:38 + 5 3
kalata, ти пък спазвай правописа, какво се правиш на интересен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!!!!!!! 27.07.2017 15:31:12 + 5 2
Тоя калата заедно с терлика, елека и феята са най-големите тролове в сайта, нямат равни просто. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 27.07.2017 16:03:52 + 4 10
Не се изкарвам по умен, отколкото съм в действителност, но и малките деца знаят, че неравноделната ръченица на Мейдън отдавна не става за нищо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 27.07.2017 16:19:08 + 8 4
@ !!!!!!!!
Кажи му го! (2)

@Име без псевдоним
Умни хора, които пишат "по умен" няма. Само глупави.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 27.07.2017 16:49:38 + 3 5
Понеже темата е за Брус, ще ти дам още един пример
Шедьовърът който той написа в Book of Souls албума -> Empire of the Clouds е нещо неповторимо и само Брус може да го създаде - просто той няма равен, няма равен
Джудас само могат да слушат и да се кланят

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 27.07.2017 18:11:03 + 4 7
Изразяваш субективно мнение. На тебе ти харесва тази песен, на други- не. Обективно погледнато, песните са прекалено разтеглени, скучни, незапомнящи се и досадни.С две думи- нищо ново. Priest ги разбиват като музика. Няма сравнение. Мейдън само са по-комерсиални. А и Брус е твърде надценен като музикант.Опита солова кариера, нищо не стана.Докато Халфорд издаде страхотни албуми със всичките си проекти- Halford, Fight, 2wo. Просто е класи над него, и като глас, и като композитор.Сега като се замисля, има поне десетина хеви метъл групи по- добри от Мейдън.Да не ги изреждам, че ще забравя някои и ще ги обидя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 27.07.2017 20:02:21 + 8 4
Само да ти кажа че на Брус соло кариерата е всепризната навсякъде !
Един от най-талантливите композитори е той , а доколкото знам Роб няма песен написана изцяло от него в Джудас
А и да не говорим че като текстописец Брус е много ама много над него. Той е един от най-начетените хора в музиката , без да преувличавам
Интелигентен човек е , даже някои го наричат ренесансов тип
Дори всички музикални критици и хората които оценяват качеството на албумите са признали соло кариерата му за най-успешната от всички пробвали такава в хеви метъла !!! мен мнението на тези критици не ме интересува , но всичките му соло албуми са му много яки
Ако не се беше върнал във Мейдън заедно със Адриан Смит щяха да продължат с нея и тя щеше отново да е много успешна.
А Роб направи траш групи , не съм фен на траша , но никой жанр не може да бъде по-добър от добрият стар класически хеви метъл - какъвто правят само Мейдън и Джудас - това е най-добрата музика

А и Брус е написал сам песни като Powerslave,Revelations,Empire of the Clouds ... така че, това са все невероятни песни , но както всяка група трябва да има повече композитори за да може песните да са по-добри.
Ето сега се сещам за Яник Гърс , страхотен композитор , не знам защо не пише повече от 2 песни на албум.
А за Брус забравих да ти кажа също , то в статията си го пише колко много неща съчетава във ежедневието си , а за това му се възхищавам

Ти сигурно си мислиш че Джудас нямат слаби песни , но не е така !
Примери не искам да давам , уважавам ги доста
Те са последните 2 останали групи които правят все още качествен класически хеви метъл . Адмирации за което

Ясно е че Джудас са ти любими , както на мен са ми Мейдън , но да казваш че Брус не става като композитор е смешно

И двамата са страхотни вокалисти със различни гласове ,но просто Брус си е по-велик , а и сега се сещам за ДВД-то на Джудас Epithap , сигурен съм че си го гледал та там Роб си сваля регистъра на някои песни и ги пее в по ниска тоналност което коренно променя песента - примерите са във Night Crawler и The Sentinel , доколкото си спомням. Ясно е че не може да ги изпее като едно време , почти никой не си е запазил гласа си като когато са били млади. А Брус си пее песните нормално , защото са бая трудни , а смея да твърдя че Мейдън и Джудас имат едни от най-трудните песни за изпълнение в дискографиите им !

Ето например Painkiller , няма спор песента е много трудна , но Роб си я пее както трябва ! Е мъчи се ама и Брус доста му е трудно да пее Aces High - така че мисли преди да говориш

Няма да намериш 10 групи които да са по-добри Мейдън дори и да мислиш !
За мен най-великите групи в историята на хеви метъла ще си останат Мейдън и Джудас
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 27.07.2017 20:26:24 + 4 3
Евала на Калата за последния коментар

Девиците и Свещеникът са ненадминати и един ден, когато музикантите са заменени изцяло от роботи, такива групи ще се слушат по същия начин, по който днес слушаме композитори като Бетовен, Вагнер и Моцарт.

В преносен смисъл, музикалната индустрия вече е препълнена с роботи и без това, както и модерния свят, но това няма да коментирам. Ако питате Джоуй Демайо, Вагнер е бащата на хеви метъла. Мейдън и Прийст отдавна имат репутация на класици, затова не проумявям как някой може да каже, че едните или другите не струват.

Мейдън съчетават поезия, митология, философия и история в текстовете си и дори онези, които не харесват музиката им, не могат да отрекат таланта им като музиканти и текстописци, както и влиянието им в Истинския метъл.

Не само това, но, както Калата каза, Брус е един от най-начетените хора не само в жанра, а и в музиката. Както и другите членове на бандата, между другото. Бийтълс в хеви метъл вариант! По същия начин можем да сравним Роб и компания със Стоунс.

Стоунс винаги са били по-традиционни в стила си, а Бийтълс са били експериментотори. И двете групи промениха музикалния свят завинаги. Същото може да се каже за Прийст (Стоунс) и за Мейдън (Бийтълс). А коя група е по-велика - зависи изцяло от личните предпочитания

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 27.07.2017 22:06:04 + 4 3
Коментарът на Анти-терлик е наистина обективен и интелигентен ????
Браво ! Радвам се, че споделяме едно и също мнение ????????????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 27.07.2017 09:17:14 отговори + 5 2
Дано я преведат. И дано сменят заглавието. Но тогава и корицата ще трябва да сменят.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мак Джуна 26.07.2017 23:35:08 отговори + 10 0
Дано я видим и на български език Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Михаил Узунов 26.07.2017 21:23:24 отговори + 5 1
Поръчвам още от сега Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 26.07.2017 21:18:46 отговори + 12 4
Задължително в колекцията ми Брус е великан !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 26.07.2017 23:21:17 + 6 9
Тия великани са яко залиняли, щом вече са по 1,68 м. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 27.07.2017 12:30:41 + 3 4
Брус може и да е нисък , но ти пак не можеш да го стигнеш ако ще и да живееш 100 живота Прост БългаринО ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 27.07.2017 12:40:37 + 5 3
Аз и не ща да го стигам. Това със стигането е тъпа позиция, особено ако някой не се занимава с дейността на въпросния идол. Всеки си е идвидуалност и особено ако е добър в своята сфера, или си се чувства комфортно в своя живот, за какво стигане изобщо става дума. Ти стремиш ли се да стигнеш обожавания от теб Брус и ако да - как смяташ да стане тази работа? Събирането на всякакви фетиши и меморабилия за въпросния идол не се брои. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 28.07.2017 00:33:55 + 1 5
Така е, простия, някой са си великани и 1,60 да са, някои като тебе са си гноми, колкото и да си висок, а като ти гледам фасоните, май и на тебе някъде не ти стигат сантиметри! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 28.07.2017 00:42:42 + 4 2
А на теб, Cronos, стигат ли ти (сантиметрите) и работа вършат ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 26.07.2017 20:25:03 отговори + 11 1
А "подобаващото турне", ако може да е солово на Брус! Ех, мечти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 26.07.2017 21:08:16 + 8 1
Може да е солово. Но само да приказва на него. Е и да отговаря на нЕкои въпроси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".