Пълни подробности за предстоящия албум на EVERGREY

23 юни 2016, 21:09 ч. 698 / 10 1
пред./следв.

   Шведската дарк/прогресив метъл група EVERGREY ще отбележи 20-годишнината си с издаването на "най-силния албум в кариерата си". Той ще носи заглавието "The Storm Within" и ще излезе на 9 септември. В една от песните в творбата гостува вокалистката на NIGHTWISH Floor Jansen. Първият сингъл ще бъде откриващото парче от диска "Distance", към което ще бъде пуснат и видеоклип, заснет от Patric Ullaeus. Ето списъка с песни, по-долу виждате и обложката:

01. Distance
02. Passing Trough
03. Someday
04. Astray
05. The Impossible
06. My Allied Ocean
07. In Orbit (feat. Floor Jansen)
08. The Lonely Monarch
09. The Paradox Of The Flame
10. Disconnect
11. The Storm Within

 

още за:

Evergrey


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Смоукчо 24.06.2016 09:43:21 отговори + 5 1
Супер, издават албума и после едно концертче в София. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".