PANICAN WHYASKER на една сцена с FAITH NO MORE на "Spirit of Burgas"

22 юли 2009, 10:23 ч. 367 / 5 1
пред./следв.
До началото на "Spirit of Burgas 2009" остава по-малко от месец. Въпросителните около участниците, които ще се изявяват на седемте сцени по време на трите дни на фестивала (14-16 август), са изключително многобройни, но поне имаме яснота относно два от хедлайнърите, потвърдили участието си на т. нар. "Main Stage" - FAITH NO MORE (14 август) и FUN LOVIN' CRIMINALS (15 август).
   Според официалния сайт на "Spirit of Burgas", вече са известни и две от съпорт групите, които ще видим преди Mike Patton и компания на главната сцена през първата вечер от феста - предвожданите от Нуфри родни рок авангардисти PANICAN WHYASKER и британците DREADZONE - "уникална група, съчетаваща в музиката си звука на дъб, реге, техно, транс и етно". За същия ден са потвърдени и изявите на BABYFACE CLAN и ODD CREW (на "Jack Daniel's Rock Stage") и на FYELD, OVERDAWN, A-MORAL, EMPTY FACE, TWIST, COLD BREATH, SPOT и NFG на т. нар. "На тъмно" сцена.
   Вторият ден на "Spirit of Burgas" ще премине под знака на музиката на FUN LOVIN' CRIMINALS и GRAVITY CO. (на главната сцена), СВЕТЛЬО & THE LEGENDS и ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ ("Jack Daniel's Rock Stage") и Q CHECK, BGZ, LA MUCHEDUMBRE, SENOR BUFFO & THE SYNCHRONIZERS, НОКАУТ, SURMATA HARRY'S COPTOR MIX и др. ("На тъмно" сцена), а от гвоиздеите в програмата за 16 август засега са известни единствено имената на THE CRYSTAL METHOD (главна сцена) и LAST HOPE ("Jack Daniel's Rock Stage").
   Съвсем случайно пропуснахме да изредим няколкото дузини диджеи, чиито имена - стига да проявявате инетрес - можете да откриете на сайта на "Spirit of Burgas". За всичко останало, свързано с бургаската фиеста - следете KATEHIZIS.COM.

   Билетите за фестивала се продават от 18 май в мрежата на "Евентим". Еднодневен пропуск струва 40 лв., а на входа на фестивала дневен билет ще струва 50 лв. (поръчай онлайн). Тридневните билети са на цена 100 лв. На входа на фестивала те ще струват 120 лв. (поръчай онлайн).


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 22.07.2009 10:51:02 отговори + 0 0
урааа, ще падне мазня Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".