Steve Lukather пристига в София в деня на концерта си

22 юли 2009, 11:17 ч. 274 / 7 7
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   Емблемата на легендарната група TOTO – Steve Lukather – пристига у нас в деня на концерта си в София. Това е второто посещение на големия музикант у нас след концерта на TOTO, състоял се в зала 1 на НДК през 2000 г. Само след два дни българските меломани отново ще имат щастието да чуят майстора на китарата Steve Lukather на концерта, който ще се състои в петък, 24 юли в "София Лайв Клуб". Организатор на концерта е "Sofia Music Enterprises".
   Интересът към събитието е огромен. Броени дни след официалното им пускане в продажба, билетите за концерта бяха почти напълно разпродадени. Все още има единични бройки от ценните пропуски, които могат да бъдат закупени от касите на "Тикетпро България", а също и онлайн на www.ticketpro.bg.
   Групата пристига у нас от Букурещ с екип от десет души и ще отседне в "Кемпински Хотел Зографски", а за Steve Lukather е приготвен специалният президентски апартамент. В менюто за вечеря на звездите са включени ястия от японската кухня в специални бенто кутии. От листа с напитки специалните гости са пожелали бяло вино, френски коняк и леденостудена бира "Туборг".
   Виртуозният китарист се съгласи броени минути преди шоуто да се срещне с десет свои почитатели, които ще приеме в личната си гримьорна. Десетимата щастливци ще имат уникалния шанс да стиснат ръката на големия музикант, да получат автограф от него и да се снимат със Steve Lukather за спомен.
   Концертът в петък ще започне в 22:00 ч., а музикантите, които ще се качат на сцената са истински светила на световната музика. Редом със Steve Lukather публиката ще има удоволствието да чуе кийбордиста Steve Weingart, барабаниста Eric Valentine и басиста Carlitos Del Puerto. Концертът ще продължи около два часа, а в сетлиста за вечрта са включени композиции от последния албум на Steve Lukather "Ever Changing Times", по-стари солови парчета на артиста, както и златни класики от ерата на TOTO. Очаква се след предвидената програма с изпълнения големият китарист да направи джем сешън с импровизации, затова предварително не е фиксиран финален час на концерта. Нека публиката да се подготви за една изключително атрактивна вечер, изпълнена с много качествена музика, неповторими изпълнения и силен емоционален заряд.
   След шоуто в "София Лайв Клуб", Стив Лукатър и компания заминават за Зайчар, Сърбия, където е поредният концерт от настоящото турне на групата.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 23.07.2009 13:36:05 отговори + 0 0
в подлеза на НДК Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.07.2009 12:12:22 отговори + 0 0
някой може ли да ми каже къде се намира клуба в който ще свирят? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 22.07.2009 15:54:05 отговори + 0 0
Вратите отварят в 20:00, концертът започва около 22:00 ч. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 22.07.2009 15:47:46 отговори + 0 0
"Концертът в петък ще започне в 22:00 ч."

Нямам спомени какво пише на моя билет, но на разлепените по улиците плакати пише 22:30 ч.!!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.07.2009 15:03:39 отговори + 0 0
На билета пишеше 20 ч, ама хайде... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


gels 22.07.2009 13:34:41 отговори + 0 0
Билета съм го купил,нямам търпение 24.07.да идва.След разпадането на ТОТО идва основния двигател на легендите не е за пропускане тва събитие!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deep purple 22.07.2009 11:35:07 отговори + 0 0
Там сме!!!След великият концерт на Тото,сега и движещата сила на бандата идва сам.Не е за изпускане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".