Пънк/рок мини-фест "Spring Riot" на 8 март в София

5 мар 2013, 11:20 ч. 378 / 8 1
пред./следв.
На 8 март (петък) в скейтборд клуб "Grindhouse", София ще се състои пънк/рок мини-фест под надслов "Spring Riot 2013". Заведението ще приюти общо 5 пънк-рок банди от столицата, които ще "направят всичко възможно, за да сгреят публиката с танци и добро насторение". Входът за събитието ще струва 5 лв., а началото на забавата е обявено за 18:30 ч. Концертът ще бъде с вход свободен за всички представителки на женския пол по повод Международния ден на жената. Групите, които ще вземат участие, са:
WASTE OF TIME
PERFECT SKIES
BRIGHT SIGHT
ЛЕТЦИТЕ
FACE OFF
Spring Riot


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.03.2013 17:24:42 отговори + 0 0
Ако приятелката ми слушаше такава музика щях да я замъкна въпреки че не съм чувал нито една от групите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".