Повече информация за пънк феста "Spring Riot" на 23 април в София

18 апр 2016, 14:45 ч. 901 / 5 0
пред./следв.

   Тази сутрин ви съобщихме, че на 23 април в клуб "Live & Loud" ще се проведе фестът "Spring Riot" с участието на осем български банди. Следва и повече информация за събитието:

За трета година ъндърграунд фестивалът Spring Riot събира на една сцена едни от най-интересните български пънк-рок групи. На 23-и април (събота), на сцената на столичния клуб Live & Loud ще се качат варненските групи А-морал, New Day Coming, пловдивската Мoist, както и софийските банди Bright Sight, Fly The Flag, Perfect Skies и Face-Off . Специален гост на събитието ще бъде хардкор бандата Rejection от София, които въпреки по-твърдото си звучене, също имат пънк корени в своята музика.

За култовата варненска група А-морал, участието на Spring Riot ще бъде и официална промоция на техния нов студиен албум. Третото издание в тяхната дискография е озаглавено ”Отново и отново” и включва 10 парчета, сред които едноименното ”Oтново и отново”, както и други вече познати на публиката като “Спомени”, ”Докога” и т.н.

Другите гости от морската ни столица – New Day Coming, ще представят за първи път пред софийска публика своите нови парчета, които ще бъдат част от техния предстоящ нов албум - ”Travellers In Time”. Работата по изданието е в усилен процес, като се очаква то да бъде готово през есента 2016-а година. В интернет пространството вече може да се открият и демо версии на част от новите песни.

Oстаналите групи, които ще бъдат част от третото издание на SPRING RIOT са добре познатата пънк-хардкор банда Bright Sight, софийската скакор група Fly The Flag, пънк-рок фуриите от Perfect Skiеs, които се завръщат към концертна дейност след близо 2-годишна пауза, специално за фестивала, поп-пънк свежарите от Face-Off, както и младата надежда на пловдивската пънк-рок сцена – Moist.

Началото на Spring Riot е обявено за 18:00 часа, а входът е 10 лева.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".