Първа официална снимка на AC/DC с Axl Rose

6 май 2016, 01:25 ч. 2540 / 6 6
пред./следв.

   Австралийските рок легенди AC/DC публикуваха в социалната мрежа "Туитър" първата си официална снимка с вокалиста Axl Rose. Може да я видите по-долу. Автор на фотоса е Roger Sargent. В момента на AC/DC предстоят 12 концерта с Rose в Европа, първият от които е в португалската столица Лисабон на 7 май.

   В други новини, в интервю за "BBC" Angus Young и Axl Rose коментират ситуацията с отсъствието на титулярния певец Brian Johnson. Фронтменът на GUNS N' ROSES споделя, че за него не е празник да пее за AC/DC, тъй като той не може да се радва при положение, че причината са здравословни проблеми на Johnson. Axl разкрива и че идеята за сътрудничество с австралийската банда е била негова. Той се е свързал с групата и ѝ е предложил помощ в деня, в който е разбрал новината за отсъствието на Brian Johnson, и AC/DC са се съгласили.

 

още за:

Ac/dcAxl Rose


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 6.05.2016 19:14:34 отговори + 1 2
За всички хейтъри,

Ето видео, записано от фенове, където AC/DC и Аксел Роуз репетират в Лисбон:
https://www.youtube.com/watch?v=6sJcepSer-8&list=UUBHq0hrBMJ4zlMmXz5nNJnw&index=1

Макар да не се чува много добре, според мен не звучи никак зле!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Горан 6.05.2016 16:04:29 отговори + 2 9
Няма какво да го плюем, той действително е единственият, който в момента може да замести легендарния кресльо Брайън Джонсън. Подобен е, като гласов диапазон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 6.05.2016 16:42:25 + 11 4
Само дето, за разлика от Джонсън, Аксел на живо не може да пее изобщо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 6.05.2016 15:10:05 отговори + 3 7
И нека плюенето по Аксел започне сега....старт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 6.05.2016 19:24:48 + 1 4
Аксел може да бъде оплюван само от олигофрените. Той е велик, факт. Феновете на Guns още помнят концерта от 2012 в София и едва ли ще го видим пак, така че, можем само да дерзаем. Всички други философствания са излишни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 6.05.2016 09:13:28 отговори + 13 10
Странно е да видиш Аксел Роуз и AC/DC на една снимка. Дано им се получи. Аксел е може би единствения вокалист, който е достоен да замества Брайън Джонсън, докато се оправи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".