Първи официален трейлър за новия албум на DORO

21 юни 2018, 17:37 ч. 1509 / 4 0
пред./следв.

   DORO, групата на германската "Метъл кралица" Doro Pesch, ще издаде първия двоен албум в историята си на 17 август. Той ще носи заглавието "Forever Warriors, Forever United" и ще включва 24 нови песни на бандата. 

   Гости в творбата са китаристът Doug Aldrich (WHITESNAKE, DIO, DEAD DAISIES) и бившият струнник на WARLOCK Tommy Bolan и др. Обложката, която виждате по-долу, е създадена от "любимия художник" на Doro - Geoffrey Gillespie.

   "В албума има някои големи химни, неизброими хеви метъл парчета, както и стоплящи сърцето мелодии! Албумът трябва да дава сила, затова носи много енергия!" - споделя Doro Pesch.

   По-долу може да чуете първия официален трейлър  за предстоящата творба.

 

 

още за:

Doro


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".