Първи подробности за новия албум на DEF LEPPARD

16 мар 2022, 08:32 ч. 1150 / 8 3
пред./следв.

   Английските хард рок легенди DEF LEPPARD определиха "Diamond Star Halos" за заглавие на новия си студиен албум. Информацията не е официална и идва от фен форума на групата "Def Leppard Rock Brigade", но се потвърждава от стартирането на специален сайт с адрес diamondstarhalos.com. На него има брояч, който показва оставащото време до 17 ч. българско време утре, 17 март. Очаква се тогава да бъде премиерата на първия сингъл от диска. Песента ще бъде пусната първо по "BBC Radio 2". Предстои да научим повече детайли.

 

def leppard

още за:

Def Leppard


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 17.03.2022 11:01:18 отговори + 4 0
Аз лично съм им страшен фен...Няма да забравя единственият им засега концерт в България, заедно с Уайтснейк. След якото закъснение, супер як дъжд по време на сета на Снейк, най-накрая излязоха Деф Лепърд. Джо Елиът ни благодари, че изобщо сме останали да ги видим и чуем.
Но пък беше яко преживяване!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 16.03.2022 12:22:24 отговори + 12 1
Бях ги позабравила... Много харесвах песните,, Love Bites,, и,,Късно е либе, за китка,,..В превод,,Too Late For Love,,... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ned Tugent 17.03.2022 10:53:04 + 4 0
Хубава банда, стегната и вярна на стила и облика си. Ще е интересно как звучат на фона на безсмислената музика напоследък. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".