Първи трейлър за предстоящия албум на EUROPE

16 сеп 2017, 22:21 ч. 575 / 7 4
пред./следв.

   Както знаете, шведските хард рок легенди EUROPE ще издадат новия си студиен албум "Walk the Earth" на 20 октомври чрез собствения си лейбъл "Hell & Back" в партньорство със "Silver Lining Music". В началото на месеца групата пусна онлайн първия сингъл и заглавна песен от творбата. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате и първия официален трейлър на бъдещия диск:

 

 

още за:

Europe


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


force 17.09.2017 15:41:08 отговори + 5 4
няма да им дойде акъла и това е! продължават да се правят на техните кумири-нещо напълно излишно и тъпо. особено след брилянтните албуми от 85' и 86', които всъщност са истинското им лице! поне да бяха си останали в стила на Start from the dark като искат промяна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 19.09.2017 14:05:58 + 0 2
Не ги слушай тогава. Щом не можеш да ги разбереш... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 20.09.2017 00:26:30 + 3 0
хаха, не е до разбиране, пич. изразил съм се ясно. чети внимателно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 20.09.2017 09:28:55 + 0 3
Истинското лице на EUROPE е War of kings. Бил съм на 10 концерта на групата и знам как се приемат от публиката в Европа. А в Лондон свирят в разпродадени зали. Като ги знаем англичаните колко са презадоволени... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".