Първият сингъл от новия албум на LINDEMANN ще бъде песента "Steh Auf"

11 сеп 2019, 11:52 ч. 1084 / 7 3
пред./следв.

   LINDEMANN - проектът на Peter Tagtgren (HYPOCRISY, PAIN) и фронтменът на RAMMSTEIN Till Lindemann - ще издаде втория си албум преди края на тази година. 

   Както ви съобщихме, материалът е записан и вече миксиран. Скоро може да се очаква първият сингъл - "Steh Auf", към който ще има и видеоклип. По-долу може да видите обложката и кратък тийзър.

   Дебютът на дуото -  "Skills in Pills" - излезе през 2015 г.

 

 

още за:

Lindemann


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 12.09.2019 12:06:25 отговори + 1 3
Този ме отврати след джендър изявите в Русия....копае дъното ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

да бе 12.09.2019 12:14:51 + 3 0
Увеличи си диоптъра. Изявата в Русия я направиха двамата китаристи. "Този" е вокалът. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гай Баньо 12.09.2019 14:56:16 + 1 0
При цялото ми уважение към Рамщайн и Линдеман, една наистина много велика група и велик вокал... обаче те винаги са били известни благодарение точно на такива спорни, странни, скандални изяви без значение къде се намират. Това в Русия е просто една от тях. В Германия, колко подобни скандали са правили брой нямат. И въобще не ги интересува, от коя страна на политическата коректност са. Правили са десни изцепки, леви изцепки, изцепки, които биха засегнали и двете страни и т.н. Просто човек трябва да се научи да ги игнорира Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".