Конкурс за най-щура татуировка на "Bulgaria Tattoo Expo V"

11 сеп 2019, 13:39 ч. 1228 / 15 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Търси се най-щурата татуировка! Най-мащабното събитие за татуировки Bulgaria Tattoo Expo обявява конкурс за най-нестандартна татуировка

Ако имате щура татуировка или такава на доста нетипично място, то организаторите на Bulgaria Tattoo Expo ви очакват на 28 и 29 септември в зала 3 на НДК! Специално жури ще избере участниците с най-щури татуировки, а те ще бъдат щедро наградени за смелостта и креативността си!

Конкурсът е първият по рода си, който се провежда в рамките на събитието и има за цел да направи програмата още по-вълнуваща и забавна за посетителите. Организаторите искат да разчупят стереотипите за татуировките и да покажат забавната страна на изкуството на татуирането.

Какви са условията? Необходимо е просто да имате щура татуировка и да не ви е срам да я покажете. Специално жури ще избере най-атрактивните участници и те ще получат специални награди.

Повече за събитието: Bulgaria Tattoo Expo е най-голямото събитие за татуировки у нас, което се провежда за пети път. В зала 3 на НДК тази година ще се съберат над 140 артисти от Европа и Азия, които ще работят на място и ще могат да се съревновават в конкурсната програма. Развлекателната програма за посетителите включва: shibari шоу, фрийк шоу, концерт на D2 и много други.

За първи път на сцената на Bulgaria Tattoo Expo ще излязат артистите от школата Sekibaku Shibari Dojo Sofia, които ще представят специален пърформанс, разкриващ тайните на японското изкуство на връзването.

Фрийк шоуто е подготвено от атрактивното италианско дуо Jacob Angel & Monique Angel. Те участват за втора година, представяйки своята авторска комбинация от боди съспеншън, костюми и грим.

Почитателите на рок музиката могат да се забавляват с концертно изпълнение на група Д2. А самият вокалист на групата Дидо ще бъде водещ на събитието.

Посетителите могат да видят отблизо как се правят татуировки, да се запознаят с едни от най-големите имена в индустрията и да се татуират, да участват в конкурса за най-щура татуировка и да спечелят атрактивни награди. За втора поредна година всеки посетител може да се тества безплатно за Хепатит B и C на щанда на сдружение ХепАктив.

В рамките на събитието се провежда ексклузивен тату семинар Black & Grey, ръководен от едно от най-големите имена в тату индустрията Николай Николов – Bullet BG. Семинарът ще се проведе на 27 септември, четвъртък, като местата за него са вече разпродадени.

Bulgaria Tattoo Expo има за цел да събере под един покрив артисти от цял свят и фенове на татуировките, да сплоти tattoo общността, да обогати тату културата у нас, като същевременно разбие митовете и предразсъдъците към изкуството на татуировките.

Билетите са вече в продажба в събитието и в мрежата на Eventim [поръчай онлайн]. Повече за Bulgaria Tattoo Expo можете да научите на сайта и в страницата на събитието:

 

още за:

Bulgaria Tattoo Expo


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".