Paul Bostaph потвърждава, че ще участва в нов проект с Kerry King

27 авг 2020, 19:53 ч. 942 / 7 2
пред./следв.

   Американските траш метъл легенди SLAYER приключиха активната си музикална кариера през ноември 2019-а. Прощалното турне на групата продължи няколко години и мина и през България.

   И по време на самата обиколка, и след това музиканти от бандата и близки до тях категорично заявяваха, че наистина са приключили кариерата на квартета и, за разлика от много други групи, няма да направят реюниън.

   Появиха се новини, че китаристът Kerry King планира да стартира свой нов проект. В скорошно интервю барабанистът Paul Bostaph потвърждава информацията, както и своето участие в начинанието. Той описва и музикалната насока на групата, коментирайки че фенове, които обичат тежката музика и харесват SLAYER, ще харесат и новата банда. И макар Kerry да е писал песни за SLAYER през целия си живот, то новият му проект "няма да е SLAYER". Bostaph също подчертава, че SLAYER са сложили край. 

 

kerry king



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сепултур 28.08.2020 01:01:29 отговори + 1 1
Е поне Ейнджъл ъф дет нема ли да я свирят по концерти?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 28.08.2020 09:07:34 + 3 0
В статията къде става дума за концерти? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".