Paul McCartney и Ringo Starr ще свирят заедно при връчването на "Грами"

15 яну 2014, 09:35 ч. 381 / 14 2
пред./следв.
Двамата живи членове на легендарните THE BEATLES - Paul McCartney и Ringo Starr - ще свирят заедно на церемонията по връчване на ежегодните награди "Грами" на 26 януари в Лос Анджелис. McCartney има номинации в няколко категории, а Starr ще получи награда за цялостно творчество. Друга от атракциите на церемонията ще бъде изпълнение на METALLICA с китайския пианист Lang Lang. На следващия ден - 27 януари - ще бъде записан олстар-проекта "The Night That Changed America: A Grammy Salute To The Beatles", за който се събират EURYTHMICS - за първи път след раздялата си през 2005 г.
paul mccartney & ringo starr


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Канс Кансел 15.01.2014 10:31:33 отговори + 0 0
Тия тирета за нищо ги немате Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

офф... 15.01.2014 10:03:59 отговори + 0 0
олстар? пробвайте на български Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".