Paul McCartney покани Steven Tyler да пее песни на BEATLES

5 дек 2010, 08:38 ч. 248 / 5 3
пред./следв.
Сър Paul McCartney ще бъде удостоен с престижна награда в "Kennedy Centre Honors", Вашингтон днес, 5 декември, която се дава за принос към американската култура. Заедно с бившия "бийтълс", приза ще получат и певецът и композитор Merle Haggard, композиторът Jerry Herman и тв-водещата Oprah Winfrey. Специално за събитието McCartney е поканил лично фронтмена на AEROSMITH Steven Tyler, който ще изпее последните четири песни от албума на THE BEATLES "Abbey Road".


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


GlamFan 5.12.2010 16:45:47 отговори + 0 0
Яко!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фуфи 5.12.2010 15:19:22 отговори + 0 0
Мммм... нищо против човека, ама не мисля, че е подходящ. Наистина- интересно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TheMightyGeri 5.12.2010 12:53:18 отговори + 0 0
интересно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".