Paul McCartney ще се опита да си върне правата върху каталога на THE BEATLES

19 мар 2016, 12:16 ч. 732 / 1 4
пред./следв.

   Paul McCartney е стартирал процедура, чрез която ще опита да придобие правата върху каталога на THE BEATLES, включващ всички песни на легендарната четворка, написани от него и John Lennon. През 1985 г. правата бяха купени от Michael Jackson за 47,5 млн. долара. Според Закона за авторско право в САЩ, публичните права на музика, написана преди 1978 г., могат да бъдат препродадени 56 години след създаването на произведенията. За каталога на BEATLES този срок ще изтече през 2018-а.

 

paul-mccartney



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


До Стохи 19.03.2016 18:34:20 отговори + 6 8
Стохи, сър Пол ще прави каквото си иска. А ти можеш да се вслушаш в следното. Може да ти бъде полезно:

Между думите и чертичките (както и запетаите) се оставя празно място. За теб това е бутона "шпация". Натиска се един път за да се разрграничават думите / изреченията / препинателните знаци. Иначе написаното от теб се чете трудно и прилича на едро, дълго изпражнение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 19.03.2016 19:47:01 + 5 5
.....Смени си очилата с по-силни....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 19.03.2016 13:58:16 отговори + 11 6
...От големи музиканти-сега жалки циркаджии и палячовци,заради тъпите пари!И нещо характерно за почти всички-колкото повече ги имат,толкова повече ламтят за още,и още,и още,сякаш ще си ги носят оттатък,смешници....
А както ще се случи,като правило-купищата хартиики,които ще оставят, със сигурност ще изпокарат всичките им роднини и като резултат-занемарени,буренясали и запустели гробове.......
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 20.03.2016 13:10:51 + 2 2
Бъди сигурен,че свръх елита вече работи сериозно по въпроса за смъртта/безсмъртието.На прага сме на ера на неограничените възможности(само за някои),и тези с парите се готвят да живеят мноооого дълго като за начало.А може би и вечно след време.А тези като нас,простосмъртните,ще им работим до гроб и ще мрем като мухи.Идат мрачни времена... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".