Paul Stanley е COVID-19 позитивен, KISS отменят концерти

27 авг 2021, 07:25 ч. 808 / 7 5
пред./следв.

   Фронтменът на KISS Paul Stanley е поредният музикант, който се оказва COVID-19 позитивен, въпреки че е напълно ваксиниран. В резултат на това групата отменя скорошните концерти от настоящото си турне в САЩ.

   От бандата уточняват, че не само музикантите, но и всички членове на екипа им и др. са ваксинирани и по време на обиколката се спазват протоколи за безопасност. Самият Stanley уточнява, че се чувства добре и има само леки грипоподобни симптоми. Тестовете за коронавируса на всички останали, участващи в турнето, са негативни. Предстои да бъдат оповестени пренасрочените дати за концертите на KISS.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 27.08.2021 09:46:55 отговори + 6 13
Ежедневно се говори, че ваксината не предпазва от разболяване, а от тежко протчане на болестта. Лошото е, че вирусът изпреварва науката и всеки нов вариант е все по-устойчив. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Да бе 27.08.2021 10:08:36 + 8 1
Затова ли в заведения разрешават персонала да е без маски, ако е ваксиниран? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 27.08.2021 14:06:45 + 7 7
destroy_and_sick - поредният "интернет доктор".
Ако ваксината не предпазва от заболяване - защо се говори, че при 70% ваксинирани ще има колективен имунитет? Ако не предпазва от заболяване - то тя изобщо не би попречила на разпространението на вируса.
И защо освен ваксиниране се използва и терминът имунизиране? Какво означава да си имунизиран срещу нещо знаеш ли? То да не може да те засегне. Засегне ли те - не си имунизиран.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 27.08.2021 09:23:42 отговори + 4 1
Значи и европейско турне през крив макарон...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DrFreeman 27.08.2021 08:53:55 отговори + 3 8
се оказа COVID-19 позитивен, въпреки че е ваксиниран. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".