Paul Stanley обяснява защо KISS запазват името "The End of the Road"

16 мар 2018, 21:51 ч. 2541 / 7 0
пред./следв.

    През миналия месец се появи информация, че фирмата, която управлява авторските права на KISS - "Kiss Catalog Ltd." - е подала заявка за патентоване на името "The End of the Road". Ако американската патентна служба одобри искането, само KISS ще могат да ползват това име за музикални шоу бизнес цели.

   В публичното пространство веднага се появиха коментари и предположения, че легендарната банда подготвя прощално турне. В скорошно интервю фронтменът на групата Paul Stanley обяснява желанието на групата да патентова израза.

   Музикантът коментира, че когато в миналото KISS са искали да направят турне с името "Hottest Show on Earth" това не е било възможно, тъй като той е бил патентован от цирковата трупа "Ringling Bros.". Сега квартетът иска да се подсигури, че когато дойде време да сложат край на кариерата на бандата "The End of the Road" ще бъде запазено само за KISS.

   Самата фраза се струва на Paul съвсем елементарна и той не може да си обясни как досега никой друг не я е запазил, поне в областта на музикалния бизнес. "Всичко свършва по един или друг начин", казва Stanley и продължава, "Когато дойде моят ред, искам да си отида със стил и финес. И след като ми хрумна идеята за това име, исках да сме сигурни, че то ще е наше."

 

още за:

KissPaul Stanley


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".