Paul Stanley "се заиграва" с идеята за нов албум на KISS

22 авг 2016, 21:03 ч. 862 / 5 3
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът на KISS Paul Stanley коментира вероятността легендарната банда да запише нов студиен албум, наследник на "Monster" от 2012 г. Музикантът споделя, че ако квартетът създаде нова творба, това ще е преди всичко за самите тях, а не за други хора. Музикалният бизнес и музикалната индустрия са в състояние, което не предполага появата на нов албум на KISS. Същевременно Stanley казва, че той "се заиграва" с идеята за поява на нов диск. И вярва, че такъв ще има.

   В първата седмица след издаването си "Monster" продаде 56 000 бройки и зае 3-о място в Топ 200 на "Billboard". Предпоследният албум на KISS "Sonic Boom" реализира 108 000 копия през октомври 2009 г. и бе на 2-ро място в чарта.

 

Paul Stanley

още за:

KissPaul Stanley


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


qwerty 23.08.2016 22:50:41 отговори + 1 0
Абе направо Филип Киркоров

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 23.08.2016 13:28:59 отговори + 4 0
На мен ми прилича малко на Джордж Майкъл, но с по-месести устни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 23.08.2016 09:56:05 отговори + 4 0
На тази снимка прилича на леля Милка - продавачката от кварталното ни магазинче... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".