PESTILENCE разкриха заглавието и продуцента на новия си албум

10 май 2010, 18:22 ч. 215 / 6 3
пред./следв.
Възродените PESTILENCE съобщиха, че заглавието на предстоящия им нов студиен албум ще бъде "Doctrine", като е избран и продуцент на творбата в лицето на V. Santura (DARK FORTRESS, TRIPTYKON). По предварителен план дискът трябва да види бял свят около февруари 2011 г.

още за:

Pestilence


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rock Thrashler 12.05.2010 20:48:20 отговори + 0 0
+1 за траша! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hyper 11.05.2010 01:00:44 отговори + 0 0
Последното си беше почти чист дет, но пък какъв! Мощ огромна. Ще ми се пак да минат към траш дета, но надали... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 10.05.2010 18:46:55 отговори + 0 0
Последният им албум беше много добър, макар че беше прекалено дълъг, но определено имаше попадения. Да се надяваме, че и новият ще е поне на същото ниво и няма да има експерименти, прогресив, фюжън и тем подобни финтифлюшки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".