STONE SOUR кръстиха предстоящия си албум "Audio Secrecy"

10 май 2010, 18:25 ч. 100 / 1 4
пред./следв.
STONE SOUR определиха "Audio Secrecy" за заглавие на предстоящия си, трети поред студиен албум, който се очаква да излезе към края на лятото от "Roadrunner Records". В момента групата е в студио с продуцента Nick Raskulinecz (FOO FIGHTERS, ALICE IN CHAINS, RUSH), където вече полага финалните щрихи върху предстоящата творба.
   Българската публика ще има възможност да се срещне и на живо с бандата на Corey Taylor (SLIPKNOT) на втория ден от фестивала "Sofia Rock, powered by Sonisphere" (поръчай билет онлайн) - 23 юни.

още за:

Stone Sour


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


soregashi 11.05.2010 07:21:26 отговори + 0 0
А дата за албума ;(. Много искам да излезе скоро и да го слушаме на живо... не че предните два имат лабаво, ама нямам търпение вече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 10.05.2010 22:35:17 отговори + 0 0
Недооценените групи са най-чаровните и оставят специално място в сърцата на феновете си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Corey Corey 10.05.2010 20:18:11 отговори + 0 0
недоОценявате Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Corey Corey 10.05.2010 20:17:38 отговори + 0 0
Аз нямам търпение да ги видя жалко, че интересът към тази уникална група у нас не е много голям.Както и да е незнаете какво недоуценявате. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".