PETA нападат OFFSPRING за използването на шимпанзета в новия им клип

15 май 2021, 09:54 ч. 585 / 8 3
пред./следв.

   Организацията Хора за етично отношение към животните (PETA) е изпратила официално писмо на фронтмена на THE OFFSPRING Bryan "Dexter" Holland с настояване веднага да бъде спрян новият видеоклип на групата "We Never Have Sex Anymore".

   Като причина се посочва "възмутителна експлоатация" на шимпанзета във видеото. То показва човекоподобните маймуни, облечени в дрехи, и извършващи дейности, присъщи на хората. От PETA определят това като неприемливо, особено сцената, в която едно от шимпанзетата е в стриптийз клуб, пие алкохол и дава бакшиш на танцьорка.

   От природозащитната организация твърдят, че шимпанзетата са от програмата "Working Wildlife" на актьора Стив Мартин, която нееднократно е била критикувана за жестоко отношение към животни и нарушение на ветеринарните и др. закони в САЩ.

   Не знаем дали видеото ще бъде свалено от "YouTube", затова всеки, който желае, може да го гледа докато е още достъпно:

 

 

още за:

The OffspringPeta


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 19.05.2021 12:55:07 отговори + 0 0
Те шимпанзетата и без друго могат да извършват много неща, присъщи на хората, включително и най-долни. Иначе The Offspring винаги са ме дразнели и за мен са кретени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 16.05.2021 10:11:57 отговори + 4 0
Преди години имаше цял филмов сериал с шимпанзета - Ланс Линк, тайния агент. Срещу него дали са протестирали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 16.05.2021 10:39:39 + 0 0
Преди много години. Сериалът е от началото на 70-те. А ПЕТА съществуват от 1980 година
Но в България го излъчиха сигурно през 80-те.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".