"Стадионното" турне на MOTLEY CRUE и DEF LEPPARD се отлага за 2022 г.

15 май 2021, 09:26 ч. 528 / 7 0
пред./следв.

   Американското "The Stadium Tour" с участието на MOTLEY CRUE, DEF LEPPARD, POISON и JOAN JETT & THE BLACKHEARTS се отлага за пореден път.

   Сега обиколката е пренасрочена за 2022 г., като датите са между 16 юни и 7 септември. От групите благодарят на феновете за търпението и уточняват, че това е единственият начин да гарантират, че ще могат да свирят във всички вече обявени градове.

   Първоначално турнето трябваше да се състои през лятото на 2020-а, като още в началото на миналата година бяха продадени билети за над 130 млн. долара. Пандемията обаче принуди четирите банди да отложат обиколката за тази година. Сега турнето е пренасрочено отново.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".