Peter Tagtgren обещава нови песни на PAIN през февруари и нов албум на HYPOCRISY през лятото

2 яну 2021, 11:37 ч. 790 / 14 4
пред./следв.

   Лидерът на HYPOCRISY и PAIN Peter Tagtgren разпространи съобщение, с което отбелязва края на 2020-а и настъпването на новата 2021-ва година.

   Музикантът и продуцент определя изминалите 366 дни като изключително негативни, коментирайки че единствено за политиците и фармацевтите годината е била добра. Tagtgren разкрива, че още през февруари ще можем да чуем няколко нови песни на индъстриъл проекта си PAIN. По-късно - през лятото би трябвало да се появи и дългоочакваният нов албум на дет метъл бандата HYPOCRISY, който ще е първи за групата от повече от седем години насам. Предстои да бъдат съобщени повече подробности.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 24.01.2021 20:23:45 отговори + 0 0
Hypocrisy са наистина велика банда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 2.01.2021 15:03:19 отговори + 8 0
Нов албум на Hypocrisy винаги е добра новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EldritchAbomination 2.01.2021 11:44:33 отговори + 10 0
Сега остава само да ни посети отново когато концертите продължат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 2.01.2021 19:51:58 + 5 0
Или ние да го посетим, ако той не ни посети. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".