Peter Tagtgren ще гостува в новия албум на CHILDREN OF BODOM

3 окт 2007, 00:23 ч. 305 / 7 5
пред./следв.
CHILDREN OF BODOM са готови с материала за новия си албум и вероятно в рамките на седмица ще напуснат репетиционната и ще се отправят към студиото. По план звукозаписният процес ще отнеме около шест седмици, а продуцент на творбата отново ще е Mikko Karmila. Специален гост в предстоящия диск ще е Peter Tagtgren (HYPOCRISY, PAIN), за втори път след участието му в албума на CoB "Follow the Reaper".


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nemesis 3.10.2007 18:28:27 отговори + 0 0
Кефи си ме, е такова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 3.10.2007 15:03:20 отговори + 0 0
в тая песен има як китарен мотив и тва е. друго кво? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2007 15:03:00 отговори + 0 0
тъпи сте... Peter няма да гостува в албума защото няма да изпълнява нищо в него... работата му по Follow The Reaper е била продуцентска... същата ще бъде и този път, но просто ще се занимае само с клавирите и вокалите... без да ги изпълнява!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nemesis 3.10.2007 02:17:45 отговори + 0 0
Студиооо студио студио!
Айдеее дa идвааа вече този албум, изчака ми се чакалото, след като чух Tie My Rope още повече станах нетърпелива защото песента кърти мивки, заби ме на стената просто!!! Oбичам я! И още от самото начало ми се запечати в съсзнанието и ми хареса адски много!!!
Нямам търпение...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2007 00:56:46 отговори + 0 0
Нямам търпение да чуя! Дано да ме изкефи тая идея Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".