Певецът Nils Molin се присъединява към AMARANTHE

2 юли 2017, 15:32 ч. 1304 / 5 0
пред./следв.

   На Фейсбук-страницата на AMARANTHE може да се прочете съобщение, че Nils Molin официално се присъединява към групата на мястото на напусналия в началото на годината вокалист Jake E. Досега Molin се е изявявал в хеви/пауър бандата DYNAZTY. Не се съобщава певецът да се отказва от участие в тази група.

   От своя страна AMARANTHE заявяват, че Nils е бил на първо място в списъка с възможни вокалисти и вече е доказал възможностите си на няколко концерта в Европа с групата.

   Припомняме, че за мястото на Jake E преди това бяха канени Chris Adam Hedman Sorbye от SMASH INTO PIECES и Alissa White-Gluz от ARCH ENEMY. Последните ще изнесат концерт в София на 21 септември. Модерната и набираща популярност група AMARANTHE все още не е гостувала в България.

 

amaranthe

още за:

AmarantheNils Molin


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".