Певицата Lori Lewis става постоянен член на THERION

12 сеп 2011, 08:00 ч. 544 / 5 6
пред./следв.
Лидерът на THERION Christofer Johnsson съобщава, че певицата Lori Lewis (още и в AESMA DAEVA) е вече постоянен член на групата, след като в продължение на няколко години участваше в концертите и записите на бандата като гост-музикант. Българската публика гледа Lori на живо при гостуването на THERION в София през ноември 2010 г. Вокалистката вече дава своя принос и в креативния процес по създаването на следващата творба на групата.
Lori Lewis

още за:

TherionLori Lewis


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


usurper 12.09.2011 14:01:34 отговори + 1 0
Не му и трябва да е голям техничар за музиката, която прави. Да не говорим, че пише музика не само за китара. Просто пичът е изключително добър композитор.
Колкото до членовете на бандата, явно е решил да престане с текучеството... само дето изтърва Матс Левен и братята Ниймън
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2011 13:18:53 отговори + 1 0
Работата е там, че повечето много добри китаристи не могат да създадат такава музика! Самият той също признава, че не е много добър и техничен, но какво от това!? Ако всички лоши китаристи можеха да сътворят това, което е направил Кристофър... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 12.09.2011 11:35:18 отговори + 0 0
Той "цилиндъра" вместо да се прави на големия шеф, да бъде благодарен на тия хора покрай него, че на тях дължи всичко.Видяхме го колко лош китарист е на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 12.09.2011 11:29:49 отговори + 0 0
Тези толкова се сменят, че не мога да ги хвана...
Че и щерката на единия вокал последно гледах се изявява.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 12.09.2011 10:49:57 отговори + 0 0
Сети се най-накрая! Такъв глас не е за изпускане! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


damageplan 12.09.2011 09:26:30 отговори + 0 0
супер супер.Много яка новина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".