PHANTOM 5 издават нов албум през октомври

20 юли 2017, 18:28 ч. 410 / 7 0
пред./следв.

   PHANTOM 5 - германската група с участието на китариста Michael Voss и вокалиста Claus Lessmann (екс-BONFIRE) ще издаде втория си албум "Play II Win" на 13 октомври. В записите ще участват още Robert Boebel - китари/клавишния и Axel Kruse - ударни. За бъдещата творба бас партиите ще бъдат записани от Voss, което означава, че бившият четириструнник на SCORPIONS Francis Buchholz вероятно вече не е в състава на бандата. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката на "Play II Win", както може и да чуете откриващото парче "The Change in You".

01. The Change In You
02. Crossfire
03. Baptised
04. Read Your Mind
05. Play To Win
06. Child Soldiers
07. Do You Believe In Love
08. Phantom Child
09. Had Enuff
10. Shadows Dance
11. Reach Out

 

 

още за:

Phantom 5


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".