Вокалистът на LINKIN PARK Chester Bennington се самоуби на 41-годишна възраст

20 юли 2017, 21:57 ч. 12289 / 12 54
пред./следв.

   Във вечерта на 20 юли много и различни западни медии съобщиха за смъртта на вокалиста на LINKIN PARK Chester Bennington. Музикантът се е самоубил чрез обесване и напуска този свят на 41 години. Трагедията се е случила в дома на Bennington в района на "Palos Verdes Estates" в окръг Лос Анджелис. 

   Кончината на Chester е потвърдена от властите. Времето на смъртта му е днес преди обед по местната часова зона. Певецът е женен и има шест деца.

   В интервюта Bennington е признавал, че се е борил със зависимост към алкохола и наркотиците в различни периоди от живота си. Предстои да бъдат обявени заключенията на разследването.

 

   През май тази година, след предозиране и неправилно комбиниране на медикаменти по същия начин се самоуби и друг световно известен изпълнител - Chris Cornell от SOUNDGARDEN, който днес щеше да навърши 53 години.

 

Chester Bennington



Коментари   (54)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Живота е гаден, после умир 12.08.2017 01:22:09 отговори + 0 2
К'во дЪ нги каам. Унгарско номер 2 , каа чичи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жал ми е за вас 22.07.2017 13:31:47 отговори + 35 0
Наркоманските истории са били до 2002-ра година. По-запознатите знаят, че по този повод е написана песента Breaking The Habit от 2003 за това как се справя със зависимостта и т.н.
Колкото до останалите, които набързо го подредиха, напишете в гугъл Music For Relief. Ще видите, че тази група е помогнала на повече хора, отколкото, който е да е от нас въобще познава. Колко от вас могат да се похвалят с нещо подобно?
Дори да можете да си избиете хейтърската злоба, поне можеше да подминете коментарите, просто заради това, че човекът е мъртъв.

Както и други писаха, за мен тази група също беше стартът към тежката музика, въпреки че бях от противниците на последния им албум. Като малък с приятели се събирахме в един гараж да им свирим песните. За жалост не съм очаквал, че един ден може да се случи нещо подобно. Живи и здрави да са останалите от групата. Дано да не спират да се занимават с музика, но не и под името Linkin Park. На този ден беше смъртта на цялата група.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 21.07.2017 19:07:00 отговори + 10 2
"Goddddddd!!!! Put me out of my misery, Put me out of my fucking misery".... Е, направи го за жалост. Беше добър вокалист, жалко наистина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разкошния Красавец 21.07.2017 17:26:34 отговори + 13 51
Нека не проявяваме никакво разбиране и съчувствие към някакъв лигав наркоман, който притежавайки повече от всичко достатъчно за да има един пълноценен живот не е намерил основание да го живее. Тя, собствено, и музиката му беше такава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

reason 21.07.2017 16:04:18 отговори + 10 9
Така и не харесах музиката на групата му, макар да съм от неговото поколение. Но като чуя името й, в главата ми отеква Give me a reaaaaaaasoooooon от един припев и все се чудя - защо някой трябва да ти даде причина за каквото и да е, а пък ако ти самият не си открил Причината след раждането на 6-тото си дете. за какво изобщо живееш... Явно е изгубил Смисъла, не без "помощта" на злоупотребата с разни вещества... Да почива в мир и дано поне Там намери утеха. И силно се надявам черната серия от самоубийства на знакови музиканти от моето време да вземе да поспре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Име без псевдоним 21.07.2017 14:02:16 отговори + 29 10
В днешно време без истинско разбиране на живота и смъртта,празното "живеене" губи всякакъв смисъл,и нито пари,слава,нито семейство или работа могат да компенсират това.Тази дупка се запълва от дрога и/или алкохол,и накрая се стига до тъжния край.Западният модел на живот и "ценности"вървят към бързия си и неизбежен край,след който следва хаос и унищожение,докато човечеството,или каквото ще остане от него,се върне към духовните си корени,далеч от материализма,парите и отровата на религиите,които са параван на зловещи манипулации и зомбиране на хората,превръщайки ги в съвременни роби,без дори да го осъзнават.Тъжно,но факт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cornhusker 21.07.2017 14:19:19 + 6 6
Много точно казано, евала! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 21.07.2017 15:07:15 + 18 7
Аз само не разбрах:
Един творец и музикант е имал празен живот ли?
Преди няколко стотин и преди хиляди години сме живеели по-духовно ли? Когато всичко необяснимо е било обяснявано с някой Бог. Когато войните са били ежедневие. Когато всяко природно бедствие е заплашвало да остави без храна или без подслон и даже да ти отнеме живота. Когато си се борил за физическо оцеляване всеки ден и всеки час - тогава си бил "по-духовен"?

Ти, Име без псевдоним, защо ползваш компютър, таблет или смартфон, а не живееш като отшелник в планината без никакви удобства на цивилизацията?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

драго чая 21.07.2017 15:07:56 + 8 5
И каква е твоята алтернатива? Доста клиширано мнение, не че няма истини в него. Някакъв анонимен потребител, за който нищо не знаем, седнал да коментира и да дава морални оценки на известна личност, която всеки знае и съответно си мисли, че може да съди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 21.07.2017 15:09:56 + 11 1
Бе, то хубаво философски приказки, но такива се приказват от векове. Не ми става ясно какви ще да са тези "духовни корени" - хем без материализъм, хем без религии, т.е. хем без технически прогрес, хем без магии , нещо къде пещерите и първобитните хора ми отива тая работа, което пък никак не ми прилича на "духовни корени". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RJD 21.07.2017 15:41:54 + 9 6
Да обобщим:
Име без псевдоним изказва някакво принципно мнение за живота по западен модел, и какво следва от това;

никой - веднага изплясква някакъв жлъчен коментар изпълнен със заядливи въпроси със предполагаемо заядлива интонация, без да изкаже своето мнение по въпроса;

драго чая - някакъв анонимен потребител, за когото нищо не знаем, казва "Някакъв анонимен потребител, за който нищо не знаем, седнал да коментира" пхахаха. Пък и аз оценки в поста на Име без псевдоним не видях. Също не е изказал мнение по въпроса;

Прост българин - малко по-умерен в изказа си, но не се разбира, това въпроси ли са или тъпо заяждане. Също не е изказал мнение по въпроса.

И в крайна сметка не разбрах, какво точно целят с коментарите си никой, драго чая и Прост българин?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зъ! 21.07.2017 15:49:14 + 12 1
Явно коментарите са им били единствено да има какво да коментираш ти самият . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 21.07.2017 16:07:57 + 6 7
@RJD
Ей сега разбрах, че може да пиша коментари "с интонация"
Отговори ми ти на първия въпрос само:
Творец и музикант от група, която е сред лидерите на цяло едно течение - "празен" живот ли е имал?
Може би някоя лелка зад гише, която 40 години прави едно и също без грам мисъл, има по-"пълен" живот - нали не взима наркотици и не се самоубива
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

драго чая 21.07.2017 16:10:01 + 6 6
RJD, не се прави на много остроумен, защото не ме впечатляваш особено. Но ще обясня все пак поне моята страна, другите пичове ако им се занимава изобщо с теб, нека си кажат сами тяхната.

Целта ми е ясна, казвам, че мнението на Име без псевдоним ми идва арогантно, поставя се сам на някакъв пиадестал все едно е някакъв просветител и неговите морални оценки са последна инстанция. В същото време нищо не знаем за неговата особа обаче той е решил да разнищва такива като Честър Бенингтън.

И да, и аз съм анонимен ама аз не се обяснявам като някакъв wannabe философ проповедник за разлика от типа, на който отговорих.

Оценки не е дал директно, да, но е ясно, че цялата тирада е провокирана от личността на Честър Бенингтън.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 21.07.2017 16:18:43 + 8 0
Е западният модел на живот има и своите положителни страни. Рок музиката е една от тях. Пък и кой се стреми към алтернативните - да не ги изреждам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RJD 21.07.2017 16:27:31 + 4 5
Първо да подчертая - целта ми не беше да се заяждам или да се правя на остроумен, а да разбера какво целите с коментарите си.

никой - написах "ПРЕДПОЛАГАЕМО заядлива интонация", съдейки по многобройните въпроси зададени един след друг. Относно въпроса ти - не смятам, че Честър Бенигтън е имал празен живот. Безумие е да си го помисля дори.

драго чая - благодаря за изчерпателния отговор.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 21.07.2017 16:38:06 + 8 15
До никой-"Един творец и музикант е имал празен живот ли?"-
Не,живота му е бил много смислен и съдържателен,просто се е обесил от скука,и да види какво го чака там отвъд ! Разбира се,че живота му е бил празен,ако не беше така.нямаше да остави жена и 6 деца без баща! Освен това не е бил никакъв творец.Творец е Бог,или там който ни е създал,ние сме просто едни пионки в Голямата игра,наречена Живот.
Такаа,едно време всичко необяснимо е обяснявано с Бог,според теб.Да те светна,че нещата сега са абсолютно същите,защото нито един голям проблем,като сътворението на Вселената,възникването на живота на планетата,сътворението на човека и т.н. не е обяснен от науката по безспорен начин,т.е. ние сме фактически на нивото от каменната ера.Това,че имаме играчки като таблети,смартфони и подобни простотии,не ни прави по умни от древните,защото дори и те са ни дадени от други,доста по развити от нас.М/у другото,дори и най големите ни т.н. учени като Нютон,Айнщайн,Хокинг,стигат до заключението,че единствено Бог би могъл да сътвори Вселената и живота.Те са един вид медиатори,посредници,чрез които тези,които ни сътвориха,ни наливат знания отвреме-навреме,та да не закъсаме съвсем.Съвременната "наука"дори няма обяснение как материята съществува въобще,предвид това че атома е кух и не би могло да има
каквото и да е във материална форма,така че не можем да изключим и че сме просто някакви холограми във нечии експеримент,както в електронна игра.Така че,виждаш,че съвременната цивилизация,въобще не сме такива умници,за каквито се мислим,а по скоро сме едни мравчици,които пъплят насам натам в триизмерния си малък свят,неспособни да вдигнем глава и да осъзнаем колко сме нищожни.Големи сме и сме "творци" само в собствените си ограничени представи.
По въпроса за войните,те и в днешно време са ежедневие по света,а т.н. прогрес ни донесе и най-страшните и унищожителни войни.След като явно не си взимаме поуки,извода е,че ни чакат още по големи нещастия.Тази цивилизация явно приключва.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

драго чая 21.07.2017 17:20:26 + 5 0
@Име без псевдоним

"не можем да изключим и че сме просто някакви холограми във нечии експеримент"

"по скоро сме едни мравчици,които пъплят насам натам в триизмерния си малък свят,неспособни да вдигнем глава и да осъзнаем колко сме нищожни"

Това не противоречи ли с писаното от теб преди това? Ти де факто даваш рационални аругменти за самоубийство. Какво се опитваш да кажеш изобщо? Сякаш преливаш от пусто в празно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 21.07.2017 17:21:22 + 4 8
RJD и ти си един терлик. Всичко, което исках да ти кажа с това за интонацията е, че инТОНацията е елемент от говорната реч, а не от писмената. В голо писане като това тук няма и помен от интонация.

Име без псевдоним - без да се заяждам..... Ти освидетелстван ли си? Само питам...

Към вас 2-мата както и към някои други имам един глобален въпрос - От смъртта на Крис Корнел нищо ли не разбарахте?
Човек, който е непрекъснато на медикаменти, които е взимал или взима и наркотици и т. н. мното често не осъзнава какво върши. Нито Корнел, нито Бенигтнън са се самоубили отчаяни от живота си и с мисълта за семейството и децата си. Самоубили са се в момент, в който са "на черешета" от лекарства и др. субстанции.
Не е никак сложно да го проумееш. Но на вас ви дай да си правите клишираните "разсъждения".....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 21.07.2017 17:26:55 + 7 4
Хайде и аз да кажа.
Име без псевдоним, цивилизацията я приключват от зората на нейното създаване. Още древногръцките философи (вероятно и древнокитайските дори по-рано) говорят, че светът върви към своя край, защото хората са неморални и се интересуват само от благополучието си, а не от духовно издигане. Като се има предвид, че откакто съществува човек го движат три неща - власт, богатство и секс, а като се знае, че шимпанзетата бонобо правят секс за храна, кога ли ще да са били тези духовни времена, след като и животинските ни братовчеди се движат от съвсем материални подбуди.
Накратко - такива по-духовни времена изобщо не е имало, няма и да има.
Колкото до главният герой на новината - животът му не е бил празен, но е сложил край на живота си под въздействие на разни субстанции или като резултат от употребата на такива дълго време.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пеню 21.07.2017 18:20:19 + 10 5
"Име без псевдоним" , ясно е ,че си болен креационист . Малоумните ти "размисли" не са твои , а прочетени или чути от устата на друг такъв креационист . Лошото при такива като теб е, че не можете да мислите самостоятелно, а повтаряте нещо , което ви е харесало или ви дава някакво успокоение . И накрая да ти кажа: напълно ясно и доказано е , че човек е бозайник от семейство примати . Не е необходимо нито да бъде сътворяван, нито да бъде докарван отнякъде . Еволюцията си е свършила работата . Но за теб това е непозната материя, така, че стой си по-добре в блатото на невежеството . Няма изгледи да излезеш от там . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 21.07.2017 18:59:03 + 7 12
Пеню шебека.Не мисля,че това е обида,защото ти сам се поставяш в един кюп с шебеците.М/у другото Дарвин е бил доказано превъртял,така че налудничавите му "теории" не събуждат друго,освен присмех.Библията не ми е настолната книга,но в нея има и доста интересни истории,останали от незапомнени времена,например-

26. След това рече Бог: да сътворим човек по Наш образ, (и) по Наше подобие; и да господарува над морските риби, и над небесните птици, (и над зверовете) и над добитъка, и над цялата земя, и над всички гадини, които пълзят по земята.

27. И сътвори Бог човека по Свой образ, по Божий образ го сътвори; мъж и жена ги сътвори.

Глава 2-22. И създаде Господ Бог от реброто, взето от човека, жена, и я заведе при човека.
_________________________________________________________________________
Съвсем очевиден генен експеримент,каквито в днешно време са нещо обикновено.За шебеци не се обелва и дума.Освен това,ако забелязваш,този,когото наричаме Бог,казва-наш образ и наше подобие,а Бог би трябвало да е един.Все храна за размисъл,ако има кой да мисли обаче.Явно ти предпочиташ да си останеш шебек.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пеню 21.07.2017 19:11:26 + 10 4
Истината е, че и ти , и аз спадаме към един биологичен вид . Ако искаш наречи го шебек, понятието няма значение . Доста време е минало от наблюденията на Дарвин , но едно е сигурно: всичко това е наблюдаема действителност . В генетиката няма място за предпочитания . Само факти . А ти, ако искаш, може да ми цитираш извадки от която митология си избереш . Имаш доста богат избор . Интересно защо цитираш именно еврейската . Но едно е предпочитанието, съвсем друго е дали то съответства на реалността . Остани си в света на приказките . Та дори и шебек . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Някой 21.07.2017 19:17:29 + 5 3
Не обръщайте внимание на никой. Горкото същество очевидно е напълно лишено от смислен живот, но за съжаление не запълва дупката с дрога и/или алкохол и накрая (поне засега) самоубийство. Вместо това ръси нелепости тук и като му отговаряте го карате да мисли, че има хора, за които "мнението" му е от значение.

Просто го игнорирайте.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 21.07.2017 19:19:30 + 9 4
Име без псевдоним, първо писа, че религиите са заблуда, сега цитираш Библията. Нещо нещата не са както трябва.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stewie Griffin 21.07.2017 19:37:40 + 12 7
"Име без псевдоним" мощно и безкомпромисно превъртя глупометъра....
Говори за "отровата на религиите", после плямпа за Сътворение, Бог, цитира Библията, отрича еволюцията. Пълна каша.
Никой не те е сътворил по вълшебен път, мозъко. Напълно естествен си. Иска ти се, за да осмислиш съществуването си, но в крайна сметка изобщо не си специален. Като никой от нас. Не си образ и подобие на Говорящ еврейски дух, жонглиращ с галактики.
Биологичен материал си. Безсмислен и кратковременен. Малко по-развит животински вид от останалите. "Хомо" си, но не особено "сапиенс".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 21.07.2017 21:24:12 + 8 11
Име без псевдоним, първо писа, че религиите са заблуда, сега цитираш Библията. Нещо нещата не са както трябва.
___________________________________________________________________
Не,приятелю,явно не си ме разбрал.Цитирам,да,но я тълкувам в съвсем различен контекст от този,който са вложили преди няколко хиляди години.Тогава едва ли са разбирали толкова от генно инженерство.Няма противоречие,всичко е много ясно.Този,който ни е създал,хората тогава са го нарекли Бог, сега ги наричаме напреднала разумна цивилизация.Вярвам в това,а не в глупотевините на Дарвин.До поета-генното инженерство и клонирането не е "вълшебство",а реалност.Вълшебство е от шебек да станеш Човек!

Фантастичните механизми на еволюцията

Естествен отбор

Естественият отбор като природен процес е познат и на биолозите преди Дарвин, които го дефинират като “механизъм, запазващ видовете непроменени, без да бъдат засегнати”. Дарвин първи представя твърдението си, че този процес има еволюционна сила, и цялата му теория лежи върху това твърдение. Заглавието, което поставя на своята книга, показва, че естественият отбор е основата на теорията му: “Произход на видовете чрез естествения отбор…”

Всъщност от времето на Дарвин до сега не е представено нито едно откритие, показващо, че естественият отбор предизвиква еволюция в живите организми. Главният палеонтолог на Английския природо-исторически музей Колин Патерсън, който е и доста известен еволюционист, признава този факт по следния начин:

“Никой не е успял да създаде нов вид чрез механизма на естествения отбор. Дори никой не се е доближил до нещо такова. И това е най-разискваната тема от неодарвинизма днес.”13
Естественият отбор предполага, че тези организми, чието устройство е най-подходящо за природните условия и географското им разположение, ще продължат своя живот и потомство, а останалите ще изчезнат. Например от едно стадо елени, застрашено от хищници, разбира се, ще оцелеят тези елени, които тичат най-бързо. Но без значение колко време ще трае този процес, той не може да превърне елените в друг вид организми. Елените си остават винаги елени.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 22.07.2017 01:23:44 + 10 6
Име без псевдоним, Дарвиновата теория може да не е съвършена (тотално съвършена теория няма), но засега е най-разумно звучащото обяснение за произхода на видовете, вкл. и човека.
Това, което развиваш ти, са, меко казано, свободни съчинения върху една хипотеза. Прекалено свободни и прекалено категорични за твърде хипотетичната отправна точка. В по-далечен план, с "духовна" гарнитура, нещата съвсем издишат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 22.07.2017 02:02:01 + 4 10
Ще кажа единствено, че "Матрицата" е документален филм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 22.07.2017 11:13:39 + 6 0
Айде и анти-терликът се изказа. То е хубаво да пийнеш нещо в петък вечер, ама чак толкова . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 22.07.2017 11:25:24 + 7 10
Прост българин,не е така!Теорията на лудия(съвсем буквално)Дарвин е недоказуема и напълно отречена от съвременната наука.Поне това няма как вече да го скрият.Това са само малка част от доказателствата.В Африка в земни пластова на 3,6 млн.години са намерени човешки отпечатъци!Което означава,че не е имало никаква еволюция и човека няма как да е произлязъл от австралопитека,т.е., той е сътворен,от кой обаче,това е съвсем друга тема!

ЖИВОТЪТ НА ЗЕМЯТА СЕ ПОЯВЯВА ВНЕЗАПНО И
В РАЗВИТИ ФОРМИ

При изследване на земните слоеве и фосилните данни се вижда, че животът се е появил внезапно. Най-дълбокият земен пласт, в който са намерени останки на комплексни живи организми, е изчисленият на около 520-530 милиона години пласт камбрий. Останките, намерени в камбрийските скали, принадлежат на комплексни безгръбначни видове като охлюви, трилобити, гъби, мешести, морски таралежи, морски звезди и др. Странното е, че всички толкова различни един от друг видове са се появили внезапно и без никакви праотци. Ето защо това чудно събитие в зоологическата литература се среща като “Камбрийска експлозия”.

Повечето организми от този слой имат сложни системи и развити физиологични структури като око, хриле, кръвообращение, които по никакъв начин не се различават от тези на съвременните форми. Например двулещовата шуплеста структура на окото на трилобита е едно чудо на природата. David Raup, професор по зоология в университетите Харвард, Рочестър и Чикаго, казва: “Окото на трилобита притежава устройство, което може да бъде разработено единствено от много добре обучен и изключително опитен съвременен оптичен инженер.”28

Тези сложни безгръбначни се появяват спонтанно и без недостатъци, без да е открита каквато и да била връзка с предшестващите ги едноклетъчни организми или някакви междинни форми.


Richard Monastersky, редактор на списанието “Earth Sciences”, което е едно от популярните издания с еволюционна литература, предоставя следните сведения по повод на Камбрийската експлозия, озадачаваща еволюционистите:

“Преди половин билион години внезапно се появяват изключително сложните животински форми, които виждаме днес. Този момент, точно в началото на периода камбрий, преди около 550 милиона години, бележи еволюционната експлозия, която изпълва моретата с първите сложни организми на света. Голямото разнообразие на съвременното животинско царство вече е съществувало в ранния камбрий и видовете са били толкова различни един от друг, колкото и днес.”29

Едно по-задълбочено изучаване на Камбрийската експлозия ни разкрива колко огромна е дилемата, която тя предизвиква у еволюционната теория. Последните открития сочат, че почти всички видове, най-основните животински деления, се появяват внезапно през Камбрийския период. В една статия публикувана през 2001 година в списание "Сайънс" пише следното: "В началото на Камбрийския период, преди около 545 милиона години, се наблюдава внезапна поява на фосилни останки на почти всички основни животински видове, които все още доминират в растителния и животински свят днес.".30 В същата статия е отбелязано, че за да могат тези комплексни и разнообразни животински групи да бъдат обяснени посредством еволюционната теория, то трябва да бъдат открити много богати фосилни пластове, които да разкриват един процес на стадийно развитие, но досега това не се е случило.

Как така земята се е препълнила внезапно с такъв огромен брой животински видове и как тези разнообразни видове, които нямат общи прародители, са се появили... Това са въпроси, които остават неотговорени от еволюционистите. Зоологът Richard Dawkins от Оксфордския университет, който е един от най-страстните защитници на еволюционната мисъл в света, във връзка с този факт казва, че той разрушава самата основа на всички идеи, които той защитавал:

Например Камбрийските скалисти пластове... са едни от най-старите, в които откриваме по-голямата част от безгръбначните животински класове. И в самото начало на тяхната поява ние ги намираме в един вече напреднал стадий от еволюцията им. Човек би си помислил, че те просто така са се появили, без каквато и да била еволюционна история.31

Както и самият Dawkins се съгласява, камбрийската експлозия е явно доказателство за сътворението. Защото единственото обяснение организмите да са се появили внезапно и без никакви прародители е наличието на сътворение.

И биологът-еволюционист Douglas Futuyma приема този факт, като казва: “Живите организми са се появили на Земята или напълно съвършени, без никакви недостатъци, или развивайки се от видове, живели преди тях. Ако са се появили напълно съвършени и без никакви недостатъци, тогава те би трябвало да са създадени от висш разум.”32

Дарвин също пише: ”Ако наистина животът на много на брой видове от един и същи клас е започнал внезапно и едновременно, то това би бил смъртоносен удар за теорията на развитието от общ прародител чрез естествен отбор.”33 Камбрийската експлозия е именно този “смъртоносен удар”, който Дарвин формулира. Поради това швейцарският еволюционист Stefan Bengston, когато говори за периода камбрий, признава липсата на междинни форми и казва: “Това явление, объркващо и засрамващо Дарвин, все още смущава и нас самите.”34

Както се вижда, фосилните данни показват, че организмите са се появили не както еволюционната теория твърди, чрез проследяване на един процес от първични към развити форми, а внезапно и в най-съвършена форма. С една дума, организмите не са се формирали чрез еволюция, а са сътворени.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 22.07.2017 12:05:38 + 8 4
Всеки е свободен да вярва или не в разни хипотези и предположения. Вярата не прави тези хипотези официална наука, защото по тази логика и религията ще стане наука. В историята има случаи на доказване на революционни за времето си хипотези. Много голям проблем на привържениците им е, че не умеят да ги излагат по подходящ начин, а се опитват да ги налагат гарнирани с откровени измислици и фантасмагории. Пример - дарвиновата теория не е отречена от съвременната наука. Да се твърди, че е отречена е пълна измислица.
Пиша по принцип. Докато нещо не е доказано, то се нарича "хипотеза" или "предположение". То може да се докаже или отхвърли. Измислиците и фантасмагориите само пречат да се открие или докаже, ако в някаква хипотеза има рационално зърно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 22.07.2017 13:02:35 + 8 10
Дарвиновата хипотеза(не теория) не е доказана.Но е налагана от науката дълги години,поради ред причини.Когато нещо е налагано без да може да се докаже,то тогава това е догма.Нещо като твърдението на църквата,че Земята е плоска,или че Слънцето се върти около нас.Официалната т.н. наука вече е догма."Теорията" на един луд е догма.Когато Галилей и Бруно въстават срещу догмите,си патят здраво.Аз ти доказвам,че налудничавата хипотеза на чичко Дарвин е измислица.Ти си говориш наизуст.Нещо си писано в учебника.Значи е така.Ама защо,как,няма значение.Така пише.
Кажи къде има измислица?Учени еволюционисти си признават,че са объркани и нямат отговор за фактите,които опровергават Дарвиновите фантасмагории.Това прочете ли го?Няма измислици,само факти.След като вече е ясно,че всички живи организми и човека не са плод на еволюция,а са сътворени от някой,тогава написаното в Битие придобива съвсем друг смисъл,и всичко си идва на мястото.Обяснявам пак,че гледам на Библията като на исторически документ,а не религиозен текст.Между другото,едни и същи истории се пишат във всички свещени текстове по света.Само имената са различни.Случаеност? Не мисла!Просто колективната памет на човечеството ги е запазила през хилядолетията.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 24.07.2017 14:55:55 + 4 5
Айде и до там стигна да копи/пействаш от някакви хаховски сайтове, пълни с измислици. В нета може да се намерят хаховски сайтове с абсолютно всякаква информация. Това не я прави вярна. Там са омесили някои истини с тотални глупости и измислици и айде - хаховци като тебе им се връзват.
Пак да попитам - освидетелстван ли си?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 21.07.2017 11:36:20 отговори + 22 3
Дрогата не прощава! Не забравяйте това, младежи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

OLD METAL 21.07.2017 10:46:18 отговори + 8 28
грънджовете изпукаха отдавна, сега почнаха ню "метълите"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 21.07.2017 11:29:21 + 9 5
А още по-отдавна изпукаха хипитата. Трябваше с тях да започнеш, не ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 21.07.2017 09:32:20 отговори + 8 3
Много, много тъжно...Бяха много близки приятели с Крис, явно не е успял да го преживее...в буквалния смисъл. Натъжен съм много, но и гневен...докога така и най-вече ЗАЩО???
Почивай в мир, човече!
...сега ще можете пак да пеете заедно с Крис там горе...само, че няма да можем да ви слушаме!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги ЛП 21.07.2017 09:26:05 отговори + 11 3
С тях започнах да слушам музика , голяма загуба , почивай в мир Честър ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Крава и пиле 21.07.2017 09:03:21 отговори + 5 5
В крайна сметка това дори няма значение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Svensson 21.07.2017 02:05:42 отговори + 16 1
Трудно се пише коментар от фенове на групата. Мине не-мине време и все се подсещам колко ли още трябва да чакам да ни посетят държавицата..., а така и не отидох отвън някъде за да ги чуя. Сега изглежда невъзможно вече. И аз започнах с тях, все още имам техни песни в телефона, до ден днешен. Но да, ние нямаме на представа какво им е на такива изпълнители в главата, явно колкото и да се стараеш, колкото и каквото и да имаш нервната ти система накрая не издържа. Почивай в мир, Честър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 21.07.2017 01:39:23 отговори + 23 9
Не съм фен на Линкин Парк, но новината ме удари като гръм от ясно небе. Едва преди два месеца си отиде Крис Корнел, а вчера и Честър Бенингтън. И двамата сравнително млади и все още можещи музиканти. А само преди няколко дена с един приятел обсъждаме как Леми, Дейвид Боуи, Принс, Ленърд Коен и Джордж Майкъл си заминаха за по-малко от година и как броя на бийбърите, майлитата и крисковците нараства всеки път. И вчера така.

Светла му памет!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xero 21.07.2017 01:13:05 отговори + 17 5
Това не е за вярване...
Ако не бяха [LP], сега нямаше да слушам рок и метъл... Почивай в мир, Чес!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 21.07.2017 01:08:18 отговори + 9 4
Наскоро си мислех "кой ли ще е следващия?".Но не очаквах точно той.Почивай в мир... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


metal_forever 20.07.2017 22:30:42 отговори + 7 1
Нееее, много тъжно.........и жалко......... направо не мога да поярвам........какво им става........
RIP Честър!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dudeor 20.07.2017 22:23:15 отговори + 12 1
На рождения ден на Корнел.... все тая кога... по-скоро, какво става?!? Не ми е от любимите, но и аз съм тъжен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sulfric 20.07.2017 22:17:40 отговори + 19 1
С Linkin Park почнах. Сега вкусът ми е доста по-различен. Уважение за Честър. Не биваше да си отива така. Замести Скот Уейлънд в STP. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 20.07.2017 22:17:02 отговори + 21 1
41 години, 6 деца.... само тия хора си знаят какъв ад им е в главата, за да стигнат до там...
За пореден път. много, много жалко!
RIP
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 20.07.2017 22:22:04 + 19 5
Какъв ад им е в главата?... Има семейство, за което да се бори, има достатъчно пари за да потърси помощ под каквато и да е форма за какъвто и да е проблем... Има кариера, достатъчно интересен живот, има, има, има... Че и младостта си има(ше) все още --> само 41 години са това, все пак... Абсолютно никаква логика и никакъв смисъл няма в това, което е направил... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 20.07.2017 23:12:01 + 7 0
Именно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maxXx 21.07.2017 09:39:35 + 13 2
Много странно нещо е депресията. аз си мислех, че съм бил депресиран като тинейджър, но съвсем не е така. Горе-долу разбрах за какво става въпрос след раждането на жена ми. Всичко беше точно - раждането мина успешно, тя се възстанови за около месец, бебето беше страхотно, пари не са ни липсвали, но въпреки това през такъв ад минахме...

Тогава разбрах, че към депресията човек трябва да се отнася много много сериозно...по-възрастните/вкл. и аз'набор 85/ не разбират, защото това е новата болест на последните поколения - за съжаление положението е сериозно и мозъкът играе много лоши шеги на много хора!

Относно [LP] - RIP Честър - доколкото знам си помогнал на много хлапета с депресия! Никога не са ми били любима банда, но винаги съм ги слушал, уважавал и съм се преоткривал в част от текстовете им.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 21.07.2017 10:18:06 + 6 2
Има много ама МНОГО голяма разлика между да я наречем обикновена депресия и тази, при която се тъпчеш с какви ли не успокоителни. Както и ако си бил зависим в миналото. Първото е психическо състояние. Второто - патологично. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

123с 20.07.2017 22:07:12 отговори + 20 3
анти терелик да мълчи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Danny Carey 20.07.2017 22:06:27 отговори + 23 1
Баси, какво им става на тези хора? Корнел, сега Бенингтън... Тъжен съм. :-(( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".