Phil Collins замисля завръщане на сцената и реюниън на GENESIS

1 дек 2013, 23:31 ч. 405 / 6 6
пред./следв.
Четири години след като спря да свири на барабани заради травми на гърба си и три години след издаването на последния си албум, Phil Collins замисля да се завърне на сцената и дори да осъществи евентуален реюнинън на GENESIS. Това е съобщил самият музикант за "Vic's Drum Shop". Основна причина за "пенсионирането" на Collins бе желанието му да прекарва повече време със семейството си и по-точно - малките си деца. Те са вече пораснали и биха желали да видят баща си на сцената. "Всичко е възможно", казва ветеранът, "Може да направим турне в Австралия и Южна Америка, тъй като не сме били там".
Phil Collins
Снимка: "Getty Images"

още за:

Phil CollinsGenesis


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Anton 2.12.2013 17:41:46 отговори + 0 0
Не знам, на мен не ми допадат разни такива, които казват,че се оттеглят от сцената, прощални турнета (Scorpions), и прочие...и след няколко години се случва някакво чудо, и решават,че е време да се завърнат. Иде ми-дойде ми! Това е лицемерно спрямо публиката и феновете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нямамник 2.12.2013 10:18:18 отговори + 0 0
Фил Колинс е много метъл ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:-) 2.12.2013 10:05:50 отговори + 0 0
Експертите пак се изказаха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 2.12.2013 08:11:37 отговори + 0 0
Съмнявам се и Питър Гейбриъл да го замисля - това няма да е Дженезис! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бог 1.12.2013 23:55:56 отговори + 0 0
Иде ми да се разрева, та аз съм учил с него в един клас и помня как започна да оплешивява и после стигна до такива висини, просто огромен е Фил!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Alexander 1.12.2013 23:40:03 отговори + 0 0
Велик човек, евала! Уникален глас, уникален талант. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".