P.I.F. представят видео към песента "Огън" на 25 февруари

14 фев 2017, 14:15 ч. 759 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 25 февруари в Sofia Live Club ще бъде официалната премиера на новият видео клип на група P.I.F. към песента “Огън”. Песента е част от последният албум на бандата “P.I.F. 5” и се оказа, че е една от най-любимите на феновете. Клипът на “Огън” е заснет в един кадър на улицата, с малко репетиции и много смях. Идеята да се получи изключително семпъл, естествен и стилен е на режисьорът Николай Мутафчиев.

Песента “Огън” е посветена на дъщерята на Димо – малката АЯ, която има своята важна роля във видеото и може да се каже, че прави дебют пред камера. Нежната мелодия се оказа любима и на много от известните наши актьори, познати ни от театъра и телевизионния екран. Ще видим лицата на Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов, Александър Сано, Румен Угрински, Станимир Гъмов, Силвестър Силвестров, Китодар Тодоров и Димо от P.I.F. - всички до един бащи. Те с радост се отзоваха на поканата за участие във видео клипа. С тези професионалисти на терен, снимките преминаха много стегнато и приключиха на един дъх.
В клипът взе участие и Гергана Стаменова - Playmate 2017 /2 място/.

Освен всички звездни участници, бандата кани на премиерата и всички свои фенове, нетърпеливи да видят “Огън”, а и да се забавляват заедно с P.I.F.

Билетите за специалното събитие “премиера на видео клип и концерт на P.I.F.” в Sofia Live Club на 25 февруари вече са в продажба. Предварително могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg, на място в клуба, от бензиностанции OMV, The Mall, Билетен център НДК, Usit colours, Технополис и касата на зала “Арена Армеец”. Цената им е 10 лв., а в деня на събитието (на вход) ще са 15 лв.

 

 

още за:

P.i.f.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".