P.I.F. с авторски спектакъл и нов видеоклип

25 апр 2018, 09:46 ч. 1235 / 6 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Една от най-обичаните и популярни родни групи P.I.F. представят нетрадиционен за тях проект. На 12-ти май момчетата влизат в съвсем ново амплоа с една нестандартна театрална постановка. Авторският спектакъл „Кой прибира сутрин звездите?” е първият подобен проект на групата, в който главното действащо лице е фронтменът Димо. За първи път той ще разкрие актьорския си талант пред публика и ще разкаже живота си през призмата на театрален спектакъл.
Завършил „Актьорско майсторство за куклен театър” в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", Димо избира постановката да бъде представена в Камерна сцена "Славянска Беседа" на 12.05 от 19 ч. Режисьор на спектакъла е Мария Банова, музиката и аранжиментите са дело на P.I.F., а автори на текста са актрисата и драматург Здрава Каменова, и самият Димо Стоянов.

Всички фенове на групата и любители на театъра ще могат да видят първата по рода си театрална постановка, изиграна само от музиканти. Билети на цена от 10 лв. могат да се закупят от касата на театъра.

Седмици преди да се изправят пред театралното предизвикателство Димо Стоянов (вокали), Иван Велков (китара), Мартин Профиров (барабани) и Юрий Божинов (бас), пускат най-новата си песен наречена „О!“.

Емоционално изпята от групата и феновете им, парчето тръгва от днес в национален ефир и онлайн платформите. Видеото към сингъла е дело на режисьора Николай Мутафчиев и е заснето по време на последния им клубен концерт, на който P.I.F. оставиха припева на „О!“ да бъде изпят изцяло от феновете. Така гласовете на всички присъстващи бяха запечатани в последния хит на групата. Идеята за това бе провокирана месеци по-рано, когато Димо прави първото изпълнение на парчето пред публика и още на първия припев всички запяват заедно с него.

Повече информация за спектакъла и видеото тук: https://www.facebook.com/pifband/ & https://bit.ly/2qUFeFy

 

още за:

P.i.f.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Все пак 26.04.2018 23:22:23 отговори + 0 0
Пиф, Остава, Сленг, тва е не е рок, а мазен и лигав поп. Катехизисът, грешка - werock - нали е рок сайт. Не е мястото на новина, която не е за рок или метъл група тук със сигурност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gaga 26.04.2018 00:17:17 отговори + 3 2
О! Шит Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sebastian 25.04.2018 17:43:38 отговори + 9 5
"Една от най-"..... какво??????

Пари да ми дават, не ги слушам!
Също "Остава" и "Сленг".... НЕ!
Непоносимо!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 25.04.2018 10:28:38 отговори + 3 4
Ааааааааааааааааааааааа, Димо от пффф, мога да ги гледам по всяко време с Муфри, Маско Рускоф и Митко Кърнивора! Ненаситност! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Еркюл 25.04.2018 09:58:01 отговори + 5 1
Не бъди Димо от пиф. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Астроном 25.04.2018 09:57:53 отговори + 4 2
Атмосферата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Астроном 25.04.2018 09:58:14 + 3 2
* прибира сутрин звездите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".