P.I.F. тръгват на Коледна концертна обиколка

14 дек 2016, 10:39 ч. 816 / 5 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Една от най-обичаните родни банди - P.I.F. тръгва на Коледно-новогодишна обиколка из страната. По този случай групата записа специалнa видео-покана на “чужд” език, на която трудно може да се устои. Вижте я [по-долу]!

В коледния чувал за турнето Димо и компания са подбрали само най-любимите песни на феновете, няколко съвсем нови парчета и някои “приятни изненади” във формата на тениски и дискове. В дните от Коледа до Нова Година можете да се срещнете, поздравите, прегърнете, попеетe, потанцувате и да си кажете ”Наздраве” с P.I.F., както следва - по дати и градове:

На връх Коледа - 25 декември във Велико Търново (клуб “Melon”), на 26 декември – Плевен (Галакси Боулинг), 27 декември – Варна (клуб “Vinatge 33”), 28 декември – Бургас (Бар Без име), 29 декември – Пловдив (клуб “Мармалад”) и на 30 декември в София (клуб “Mixtape5”), където бандата “ще се прави на” Depeche Mode :)

Билети за всяка от Kоледно-новогодишните вечери ще се продават на място, на входа на клуба (на прилични цени).

В началото на тази година групата направи официална премиера на последния си албум - “P.I.F.5”, който показа едно по-различно и нежно лице на банадата. Музикантите вече работят по нов албум, който ще бъде с доста по-ударно и рок звучене и ще види “бял свят” през 2017г. Група P.I.F. са Димо Стоянов – вокал, китара и теремин; Иван Велков – китара; Юри Божинов – бас; Мартин Профиров – ударни.

За всякакви подробности, новини и изненади в празничните дни – можете да следите във фейсбук страницата на P.I.F. /тук/ или на: www.pifband.com.

 

 

 

още за:

P.i.f.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 14.12.2016 17:01:39 отговори + 8 2
"Една от най-обичаните родни банди"?!?! Обичани от кого, тинейджърките дето им скачаха на 2те песни вече са магазинерки, освен "обичани" да е в анадолския смисел на думата, тогава съм съгласен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".