P.I.F. "вкарват феновете във филм" с първото си визуално шоу на 8 декември в София

16 окт 2017, 10:34 ч. 542 / 5 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Една от най-обичаните български банди – P.I.F., прекроява изцяло визуалната опаковка на сценичното си шоу. Тематични видео импресии към всяко парче и звукови атмосфери, създаващи филмово усещане у феновете, са част от новата лайв концепция на музикантите. Мястото на срещата е столичния клуб Mixtape 5 (голямата зала), датата е 8 декември, а билетите влизат в продажба в края на месеца.

Освен със зарибяващ микс от алтърнатив рок и китарен поп концертите на P.I.F. винаги са се отличавали със сърцатите истории, с които фронтмена им Димо Стоянов интегрира в цялостно арт преживяване хитове като „Огън“, „Приказка“ и „Отлъчен“. Актьорският му талант и страстта за театър прозират както в лиричните текстове, така и в общуването с публиката, а на 8 декември това ще се случи и в мултимедията на най-мащабното шоу, което групата е правила в София. За да се фокусират максимално върху подготовката на събитието P.I.F. правят тримесечна пауза от столчината клубна сцена, което е прецедент в историята им. В момента групата завършва и видеото към „Дуел“, последният сингъл от албума P.I.F.5.

На 8 декември Димо, Иван Велков (китара), Юри Божинов (бас) и Мартин Профиров (барабани) ще направят премиерата на чисто ново парче с работно заглавие „Приятел“, а всеки закупил билет за концерта, ще го получи на CD като подарък на входа на клуба. Естествено, групата ще погали слуха на феновете с вече любими парчета като „Юли“, „Седем“, „Обещавам“ и хитове като „Колело“ и „Вали“.

 

още за:

P.i.f.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Don't! 16.10.2017 15:21:36 отговори + 3 0
Да не забравяме завета на Черния Господар - не бъди Димо от Пиф! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sebastian 16.10.2017 14:21:57 отговори + 6 3
"Една от най-обичаните български банди – P.I.F...."????
Обичани от кого??? Как го разбрахте???
Въобще някой слуша ли ги?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Thrasher 16.10.2017 17:03:00 + 3 2
Щом са вече толкова години на сцена можеш сам да си отговориш Аз не съм им толкова фен, но познавам много хора, които са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".