PINK CREAM 69 ще заснемат юбилейното си шоу в Германия за бъдещо DVD

19 дек 2008, 19:20 ч. 125 / 1 3
пред./следв.
PINK CREAM 69 ще заснемат концерта по случай 20-годишнината на групата в Германия за предстоящо двойно DVD. В него ще влезе и материалът от чешкия фестивал "Masters Of Rock", както и други живи изпълнения, чието издаване на видеоносител бе анонсирано по-рано, но отложено. Освен това, първото DVD в историята на групата ще включва и издадения на VHS концерт "Size It Up! - Live In Japan 1992", когато вокалист на групата е настоящият фронтмен на HELOWEEN Andi Deris.

още за:

Pink Cream 69


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Raingod 20.12.2008 11:13:16 отговори + 0 0
@Hard Rock Drujka

Не жалвай бе човек. По-добре да не се коментира отколкото да се плюе. Който ги харесва си ги слуша.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 20.12.2008 10:26:46 отговори + 0 0
PINK CREAM 69 са много добра банда,и старите им неща с Дерис са наистина много впечатляващи,но и новите им албуми са силни.
Те са една от малкото групи,които са запазили богатата си мелодична линия,но наред с тва вкарващи и модерни елементи и използвайки понякога и тежки рифове.
Според мене са малко по-тежки от Dokken и ме кефат много повече от тех.
@Hard Rock Drujka,споко пич не с енерви рано,рано сабалем,просто не всички фенове са свикнали да постват коментари,а и за жалост PINK CREAM 69 у нас не са много популярни

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hard Rock Drujka 20.12.2008 05:07:34 отговори + 0 0
Аз съм просто буквално безвъзвратно и метълски-неизбежно възмутен, че такава хубава новина я гледам от следобед в "ефира" на сайта, а никой не е коментирал - Явно повечето пишлемета, дето пълнят залите, когато Хелуин свирят, дори не знаят откъде е тръгнал Анди Дерис, а дори и да знаят... не са отдали нужното внимание на старата му група.

Ой, неразумни юруде, поради що се срамиш да се наречеш Метъл!?!??

Да ви го ......!!! Нямате си и ни най-малка идея за времената на истинския Метъл и десетките групи, които са постигали собствени измерения в тази музика.

Както каза навремето Велин Станев (знаете ли кой е този?) в своята книга "Превъплащенията на Хеви Метъла", Пинк Крийм 69 са немското въплащение на Dokken.

Ще се пусне новина за Металика (които дори аз лично харесвам), ще се пусне новина за жалките copy/paste метъли Хамърфол, ще се пусне новина за имитаторите на Gwar, Twisted Sister и Kiss - Lordi... и ще има по хиляди коментари... а, когато има новина за величия като Pink Cream 69, няма да има дори и един коментар.

Съжалявам, че сте се родили толкова късно - OLD SCHOOL RULES - рулец, баце!!!! Ю лайк дърво маркировка... ъъ?!!!

Мейнстрийм конформистки овце!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".