PINK FLOYD честват 20-годишнината на "The Division Bell"

21 май 2014, 11:28 ч. 539 / 1 3
пред./следв.

   PINK FLOYD издават бокс-сет по случай 20-годишнината на албума "The Division Bell", продадени в милиони бройки по целия свят, който включва парчето "Marooned", спечелило награда "Grammy". Комплектът ще е на пазара от 30 юни. "The Division Bell" е последният студиен албум на групата с David Gilmour, Nick Mason и Richard Wright. Бокс-сетът се състои от 6 диска, 3 от които са реплика на цветен или прозрачен винил, 5 колекционерски плаката, блурей диск и за първи път 5.1 аудио микс на "The Division Bell" от Andy Jackson.

   Колекционерският бокс-сет ще включва ново издание на албума на два винила, ремастерирани от Doug Sax в "The Mastering Lab" от оригиналните аналогови записи, заедно с всички цели парчета (първоначално съкратени, за да се поберат в едно LP). Другите пет диска са както следва: червена 7-инчова реплика на винил на сингъла на "Take It Back", изчистена 7-инчова реплика на винил на "High Hopes", 12-инчова синя реплика на винил на "High Hopes" с преобърнат, гравиран с лазер дизайн, преработено Discovery-издание на "The Division Bell" от 2011-а и блурей диск, който включва "The Division Bell" в HD аудио, плюс неиздавания досега 5.1 съраунд саунд аудио микс на албума от Andy Jackson.

   Друго допълнение към блурей диска е новото видео на "Marooned", заснето в Украйна по време на първата седмица от април 2014-а. Клипът е режисиран от Aubrey Powell. Видеото се появява в диска заедно с парчетата в PCM Stereo и 5.1 микс от Andy Jackson. Bob Ezrin и David Gilmour продуцират оригиналния албум, с музикална аранжировка на оркестъра от Michael Kamen. Дисковете от бокс-сета са ремастерирани от дългогодишните саунд-инженери на PINK FLOYD James Guthrie и Joel Plante.

   "The Division Bell – 20th Anniversary Box Set" на PINK FLOYD ще бъде на музикалния пазар в България от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".

The Division Bell

още за:

Pink Floyd


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


емем 21.05.2014 22:28:34 отговори + 0 0
албумът безспорно е класически, но синя, жълта и т.н. плоча + блу рей + други ненужни неща, за около 200 лева сигурно, ми идва малко в повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Делон 21.05.2014 21:19:55 отговори + 0 0
Великански албум!Моля, преди да пишете мнения слушайте музика с отпушени уши, отворени сърца и богати души!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Родж 21.05.2014 20:29:00 отговори + 0 0
посредствен албум с точно 2 велики песни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".