Пиро-дръм шоу на фестивала "Midalidare" (9-11 юни)

1 юни 2017, 10:25 ч. 1187 / 4 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Уникално пиро-дръм шоу ще се проведе на първото издание на Midalidare, rock in the wine valley. 200 ослепителни комети и звездни букети, 500 клоуз-проксимити пиротехнически ефекти, огнеметни машини танцуващи в синхрон с музиката, разтърсващ саунд, зрелищни светлинни ефекти и други изненади са част от шоуто, създадено специално за фестивала.

Спектакълът няма аналог на Балканите в съчетанието на пиротехнически ефекти и дръм шоу. Всичко това ще се случи на 10-и юни, събота минути преди на сцената да се качат Gotthard, хедлайнери на вечерта.

„Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година с участието на Gotthard, Dirkschneider, Doro и Dee Snider от Twisted Sister. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна [поръчай онлайн], както и в OMV, The Mall, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре.

Цените на билетите са:
За целия фестивал:
- 80 лева (last minute) - от 01 до 11 юни, 2017г.
Еднодневни:
- 60 лева (last minute) - 01 до 11 юни, 2017г.
Желаещите да са част само от Piraeus Battle of the bands ще трябва да заплатят 10 лева, за да видят изпълненията на младите банди.

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 1.06.2017 16:24:57 отговори + 6 2
Мрънкача го каза най-добре. Браво! Мен ме наричат трол, когато, от невежество и селяния, попитам какво означава някоя чуждица (за която иначе има българска дума) от някоя статия. Не че останаха много хубави неща в тая "държава", но стига с тази хипстърия! Адски дразнещо е българи да колят собствения си език (i pismenost). Стига с тази АНТИБЪЛГАРЩИНА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 1.06.2017 15:48:56 отговори + 4 2
Както казваше един преподавател в университета, обикновено това го правят хора които нямат какво друго да покажат...
Поздравявам всички със следните родни думи: тишъртки, килъри, мен (man), хепънинг, ивент... и разбира се канцелирам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

уюк 1.06.2017 12:34:56 отговори + 7 1
Абе направо го напишете на английски това съобщение, както сте тръгнали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 1.06.2017 11:32:50 отговори + 7 2
"пиро- дръм", "клоуз проксимити, "саунд", "дръм шоу", "хедлайнери"- а тези думички на какъв език са, че нещо не ги откривам в речника на българския език? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Немрънкач 1.06.2017 11:47:03 + 4 4
Ти ако общуваш само с думи, които ги има в речника на българския език, трябва да си съкратиш комуникацията на половина.

Защото и пирото, и дръм, и саунд, и шоу, и хедлайнери са отдавна навлезли чуждици и заемки. И само клоуз проксимитито е някаква глупост.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 1.06.2017 12:37:55 + 6 1
Това, че нещо се ползва масово не го прави правилно. Намирам подобни опити да се изтъква ерудиция чрез употреба на чуждици за жалки. За съжаление повечето български журналисти го правят- в случая не визирам сайтът Werock.bg тъй като тук новините са грамотно написани и в случая чуждиците са от цитат. Разбирам да се ползват чуждици за думи, които нямат български аналог- например "outsourcing", но е жалко да се правиш на умен като пишеш английски думички на кирилица. И изобщо няма нужда да се съкратява комуникацията: "пиро- пиротехника", "дръм- барабан", "клоуз проксимити- близост", "шоу- представление", "саунд- звук", "хедлайнери- главни/ основни изпълнители".

Пийс аут.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 1.06.2017 12:41:18 + 3 2
Извинявам се за двойният отговор, но и аз сгреших от бързане. Вместо "визирам" е по- добре да се изпозва "нямам предвид". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уел... 1.06.2017 10:56:47 отговори + 6 2
Ай ем вери импресд бай дъ куолити райтинг. Клоуз-проксимити? Хел йеа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


... 1.06.2017 10:51:41 отговори + 5 2
С гореописаното този кавър фест печели наградата за най-неадекватен ПР ход! Проверете, че много по сериозни и големи пиро спектакли се случват постояно преди да се чудите какво да измислите!

Или както е казал поета:
Балона продължава да се надува, а откровените глупости продължават!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".