Планират се фотоалбум и ново DVD в чест на Dimebag Darrell

14 ное 2007, 14:00 ч. 363 / 8 10
пред./следв.
Барабанистът на HELLYEAH (екс-PANTERA) Vinnie Paul Abbott разкри, че се планира второ DVD в чест на брат му Dimebag Darrell със заглавие "Dimevision 2", както и първи официален фотоалбум на загиналия китарист. И дискът, и книгата вероятно ще се появят на пазара догодина.


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Pusciferian 15.11.2007 08:38:13 отговори + 0 0
ся щи разкажа автобиографията на Менсан: роден богат, ма станал емо, дет са жалва за гадния си живот, че нищо не му е наред и всичко му се проваля! а да и че бил грозен, а красивите хора не му обръщали внимание!
Dimebag Darrell R.I.P.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

This Love 14.11.2007 22:11:07 отговори + 0 0
Дано тази книга и DVD-то излезнат на българският пазар,но едва ли ще се намери издател,който да издаде тези наистина уникални материяли у нас!
Така и до ден днешен не се намериха хора поне в ограничен тираж да издадът автобиографията на Marilyn Manson...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 14.11.2007 19:44:45 отговори + 0 0
Не вярвам Вини Пол да го прави за пари.Това драги ми Lost paradise е повод метъл сцената да си спомни за един страхотен музикант заминал си по наистина гаден начин.Много ми хареса DVD-то в памет на Дерел,дано и това е нещо подобно.R.I.P.Дерел. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 14.11.2007 19:01:43 отговори + 0 0
те са клонинги до един всички там! не понасям хора, който казват, че даржавата им е велика, а дори незнаят една проста история! и САЩ нямат история и народ също нямат, те са мелези, всички до един! но хайде, какво се занимавате с мен, темата е за един велик музикант! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 14.11.2007 18:24:38 отговори + 0 0
Pusciferian кво против Америка имаш?Живял ли си там,запознат ли си с техния начин на живот?Ясно е,че не навсякъде всичко им е перфектно,но да кажеш на най-великата нация измет?Ако те са измет,България какво е?Клоака! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sodom 14.11.2007 18:12:54 отговори + 0 0
RIP, Dimme
велик човек!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 14.11.2007 17:00:29 отговори + 0 0
USA е една долна измет!
Дайнбек Дарау е велик! може да го правят това за кинти, но определено всеки, който го уважава като музикант, ще иска да го има това нещо в колекцията си!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Brutalist X 14.11.2007 16:43:59 отговори + 0 0
Абе хора как не разбрахте,че Америка си е била и ще си остане велика сила! Обче това ми е много чудно на Lost Paradise,което казва относно от къде е взел Винито кинти за да издаде тези неща?!?
Абе драги ти онея там не ги мисли ако тук в България талантлив рок музикант къща да не храни то там в U.S.A. не само,че рок пък било то е метал музикант къща храни ами та дори му остават да издържа и поколенията до девето коляно.
Я само виж какъв беше случая с барабаниста на Deicide-Steve Asheim в едно интервю пак в Про-Рок,който се беше оплакал,че родини и близки постоянно му искат кинти,а той човекът се беше видял от тях в чудо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ilith 14.11.2007 14:53:30 отговори + 0 0
Откъде кой лев да падне?
Това ми звучи доста нелепо. Поне аз не бих мислила по този начин, ако застрелят собствения ми брат пред очите ми..
Иначе дано това DVD да излезе по - скоро..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lost paradise 14.11.2007 14:41:40 отговори + 0 0
Чуди се човека от каде някой лев да падне. ПАНТЕРА бяха велики, "Вулгара" ще си остане велик албум за всички времена. Настръхва ми козината само като се сетя за него. Я да си го пусна аз кво му мисля, да надуя главите на чалгийте околомен с нещо велико!!!!!))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".