Планират турне с холограмата на Ronnie James Dio

29 дек 2016, 21:44 ч. 1814 / 7 9
пред./следв.

   През изминалото лято германският фестивал "Wacken Open Air" завърши с изпълнение на DIO DISCIPLES, по време на което песента "We Rock" бе изпълнена с "участието" на холограма на починалия Ronnie James Dio.

   В скорошно интервю директорът на "Eyellusion" Jeff Pezzuti разкрива, че за 2017 г. се работи по турне с холограма на великия певец, която ще обхваща няколко различни периода от живота и творчеството му. Ще бъдат добавени парчетата "Holy Diver" и "Rainbow in the Dark". В обиколката ще се включат и вокалистите Tim "Ripper" Owens и Oni Logan. Предстои да бъдат обявени повече подробности.

 

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Parvan 31.12.2016 21:02:49 отговори + 3 0
С тая холограма само искат да изкарат пари за сметка на славата на един велик човек. Това е все едно да си вземеш надуваема жена. Гледайте си легендите на видео, а ходете на концертите на живите докато ги има още. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 31.12.2016 09:16:35 отговори + 1 0
Така и не успях да глефам Дио на живо. Холограма или не, ако присъствам на подобен концерт ще се скъсам да рева....

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 31.12.2016 06:34:34 отговори + 11 0
Аз мисля, че трябва да комплектоват цяла банда от холограми и да ги пуснат на турне. Даже няма да има нужда да ги чакам да дойдат някъде наблизо, ще пращам моята холограма да посети всички концерти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо 31.12.2016 14:07:34 + 6 0
Самият Дио навремето беше казал: "За концерт на плейбек трябва да се плаща с ксерокопия на банкноти." Смятам, че би казал същото и за концерт с холограми.
Почивай в мир!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 30.12.2016 15:54:10 отговори + 9 3
С други думи - дай да използваме образа на една легенда, за да напълним джобите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ломоносов 30.12.2016 16:09:51 + 4 4
Покрай легендите винаги (от векове) и много хора са си пълнили джобите. И приживе, и посмъртно и със, и без холограми. Нормално е с времето да се появяват нови форми на едно и също нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Емката 30.12.2016 12:25:09 отговори + 2 6
Аз съм твърдо за, обаче ми се струва доста зловещо. Някакъв призрак се разхожда по сцената. Егаси! Не мога да преценя дали е добре, или зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ariel 30.12.2016 13:20:52 + 8 1
Хем си твърдо за, хем не можеш да прецениш дали е добре или зле... Не. Не е добре да си с мнение преди да си нарешиш мислите и не е добре тази холограма да се използва за правене на пари многократно. Като изненада беше добре. Когато една изненада започне често да ни изненадва, винаги възниква съмнение... С парите за тази холограма може да се почете Дио с концерт за неговия рожден ден например- с неговите песни, с неговата музика... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 30.12.2016 12:17:53 отговори + 13 0
Турне на холограма...баси,накъде отива тоя свят?Сигурно това е бъдещето,нерадостно и мрачно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".